Büntetőeljárás indul az Irigy Hónaljmirigyes Kabai László ellen ittas vezetés miatt

Forrás: Redlemon -
ittas vezetés büntetőeljárás Kabai László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabai Lászlót szombat éjszaka kapcsolták le a rendőrök, kiderült, hogy az Irigy Hónaljmirigy dobosa ittasan vezetett. A hatóság büntetőeljárást indít a sztár ellen!

Nem úgy alakult Kabai László szombat estéje, ahogy tervezte: a rendőrök lemeszelték ittas vezetés miatt. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, az Irigy Hónaljmirigy dobosa egy fellépésről igyekezett haza, amikor megállították a rend őrei. A szondáztatás során pedig kiderült, hogy a sztár ivott, mielőtt autóba ült. Kaba László el is ismerte, hogy legurított két sört, de arra nem gondolt, hogy sofőrszolgálatot hívjon, mivel az ivás és a vezetés között eltelt pár óra.

Az Irigy Hónaljmirigy dobosa komoly büntetésre számíthat Forrás: Redlemon

Úgy tűnik viszont, hogy ez nem volt elegendő idő, mert az alkohol még jócskán kimutatható volt sőt, az értéke nem is volt olyan alacsony. A sztártól a helyszínen elvették a jogosítványát, és nem szabálysértési eljárást, hanem büntetőeljárást indítottak ellene, ami a súlyosabb lépés.

A rendőrség az ügyben büntetőeljárást indított,

Borsnak

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.