Raudha Athif, a Vogue 21 éves modellje gyilkosság áldozata lehetett

Forrás: Instagram -
gyilkosság modell öngyilkos Vogue öngyilkosság Raudha Athif
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Raudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg, akkor biztosak bvoltak abban, hogy öngyilkosság történt. A családtagok és egy szakértő azonban az ellenkezőjét bizonyítaná: biztosak benne, hogy a modellt meggyilkolták. 

Idén áprilisban találták holtan a 21 éves modellként is dolgozó lányt bangladesi kollégiumi szobájában. Egy sállal kötötte fel magát a mennyezeti ventilátorra, a szakértők nagyon gyorsan ki is zárták az idegenkezűséget, de a család nem hagyta annyiban. A lány ugyanis orvostanhallgató volt, az volt az álma, hogy életeket mentsen, emellett modellkedett. Mindig mosolygós és vidám volt, ezért a család értetlenül állta az öngyilkosság előtt, keresték az okokat, amik lehet, hogy nem is voltak, egy szakértő szerint ugyanis nem öngyilkosság történt

A család szerint nem lett öngyilkos Raudha Athif Forrás: Instagram

"Néhányan azt mondták, ő muzulmán országhoz tartozik, ezért nem modellkedhet" - mondta a lány apja, aki szerint emiatt ölték meg a lányát.

Tudom, hogy a lányomat megölték.

tette még hozzá

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.