Muhammad Ali úgy érezte, hogy figyelik őt a földönkívüliek

Forrás: Dreamstime -
UFO földönkívüli bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint nem is egy, hanem két repülőcsészealj is figyelte a híres sportolót.

Muhammad Ali, az egykori sztárbokszoló állítása szerint az egyik edzése során jelen voltak furcsa lények, és ő biztos abban, hogy őt figyelték. Green Beckley-nek mesélt részletesen az észleléseiről, aki aztán könyvet is írt a témában.

Muhammad Ali többször is érzékelt ufókat maga körül Forrás: AFP

„Sokszor futás közben láttam az űrhajókat, még mielőtt felktelt a nap. Ott lebegett a fejem felett ez a ragyogó fény, mintha valami láthatatlan szálon vezették volna. Először azt hittem, helikopter lehet, de a másik pillanatban egy ugyanilyen objektum suhant el előttem. Az vörösen izzó csíkot húzott maga után. Úgy lehet őket leírni, ahogy a legtöbben szokták: fényesek és kerekek"tudta meg az Express.

Egy híres sportoló mesélt az ufó tapasztalásairól, képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Ekkor Ali szólt az edzőjének, mert nem akart hinni a szemének, de az edző is ugyanúgy látta a furcsa jelenséget, mint ő maga. Mindketten látták, hogy nagyjából 15 percig a város felett keringtek. Kiderült, hogy abban az időben mások is tapasztaltak hasonló eseményeket. Egy newarki jelentés szerint a repülőtér területén sokkal közelebb merészkedtek az ufók a talajszinthez.

Green Beckley elmesélése szerint Muhammad Ali sokszor úgy érezte, hogy figyelik őt az idegenek.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.