15,4 milliós kártérítést kapott az anya

Forrás: -- -
baba kártérítés per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kártérítést követelt az anya, kinek gyermekét egy idegen nő szoptatta a kórházban. 

Tammy Van Dyke fiát véletlenül egy másik nőnek adták a kórházban szoptatásra, aki szintén nem vette észre, hogy nem a saját gyermekét tartja a kezében. Annak ellenére sem, hogy a kicsi karszalagot viselt, amit vélhetőleg senki nem ellenőrzött le.

Összecserélték a babákat a kórházban, az egyik édesanya perel
Képünk illusztráció Forrás: --

Az édesanya teljesen felháborodott, és beperelte a kórházat, kártérítést követelt. Mint kiderült nem alaptalanul akadt ki, hiszen a mamacsere miatt a babát teljesen felesleges plusz kivizsgálásoknak kellett kitenni, amelyek ráadásul nem kevés pénzbe kerültek. - tudta meg a Mirror.

A csecsemőt szűrni kellett HIV-re, hepatitisre, és egyéb más betegségre is. A vizsgálatok egy részét három havonta ismételni kellett, amely további kellemetlenségeket vont maga után. Az eset 2012. december 5 -én történt, de mostanáig tartottak a tárgyalások, mire megszületett az ítélet:

15,4 millió forintnak megfelelő összegű kártérítést kapott az édesanya.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.