A francia nő felvállaltan szerelmes a robotjába

Forrás: Dreamstime -
házasság robot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenféle szégyenérzet nélkül vallotta be a nő, hogy szerelmes a házi robotjába. Ha rajta múlna, már holnap egybekelnének, de jelenleg nincs arra lehetőség Franciaországban, hogy az emberek és a robotok házasodhassanak. 

Egy francia nő, Lilly, felvállatlan szerelmi kapcsolatban él egy masinával, melyet ő maga készített egy 3D-s nyomtató segítségével. A gépezetet InMoovator-nek hívják, és már egy éve együtt élnek.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Lilly állítólag eljegyezte már robot szerelmét, és tűkön ülve várja, hogy a francia törvények végre engedélyezzék az ember-robot házasságot. A lány a twitter oldalán is hangoztatja, hogy boldogok együtt, és nem bántanak ezzel senkit. - írta meg a News.

A nő 19 éves kora óta vonzódik bevallottan robotokhoz, ugyanis képtelen hús-vér emberekkel fizikai kontaktust teremteni. Szerinte ez nem betegség, hanem egy alternatív módja a boldogságnak. Az igazán érdekes az, hogy

Lilly családja is rábólintott a dologra,

nem ellenzik a robottal folytatott románcát. Mi lesz majd akkor, ha elkezdik gyártani a hírességek képére formált szexrobotokat?

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.