Behatoltak a szupermodell Miranda Kerr birtokára - durva vége lett a dolgonak

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici -
betörés Miranda Kerr sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr mögött kissé feszült napok állnak: egy férfi ugyanis behatolt az egyik birtokára, és megsebesítette a biztonsági őrt is. 

A Guardian számol be a Miranda Kerrmalibui birtokán történt durva eseményekről. Egy idegen, aki valószínűleg egy hajléktalan volt, akart behatolni a sztár birtokára.

A férfi késsel hadonászott, és szemen szúrta az egyik biztonsági őrt, ez után azonban fejbelőtték a támadót.

Egy szomszéd kért segítséget, amikor átmászva a kerítésen látta, mi történt. Volt vele még egy férfi is, ő vette el a támadó kését.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici

Miranda Kerr és kisfia nem voltak otthon. A rendőrség is helyszínelt, később megállapították, a kertben dulakodtak a férfiak, nem a házban. A biztonsági őr stabil állapotban van, a késsel támadó férfi állapota azonban kritikus, de nem életveszélyes.

Mostanában nem Miranda az egyetlen, akit támadás ért az otthonában: nemrég a szintén szupermodell Kendall Jennert inzultáltaúj háza előtt egy férfi, ám az esetnek nem lettek ilyen súlyos következményei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.