Vajna Timi óriási bakit követett el a Golden Globe-on, de senki sem haragszik rá

Forrás: Vajna Tímea -
Vajna Timi baki Nemes Jeles László Golden Globe-díj Saul fia Golden Globe-gála Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi - aki a Life.hu olvasóinak tudósított a nem mindennapi eseményről - kis híján kínos helyzetbe került, amiért hozzáért Nemes Jeles László és csapatának Golden Globe-díjához. 

Exkluzív videókkal a vörös szőnyegről és sokszor meghökkentő történetekkel jelentkezett a Life.hu olvasóinak a Golden Globe-gáláról Vajna Tímea, aki azt is elárulta: nagyon örült a Saul fia magyar sikerének, és szinte az elsők között gratulálhatott Nemes Jeles Lászlóéknak. Sőt, még a csapat Golden Globe-szobrát is megfoghatta, amivel bizony egy súlyos bakit vétett.

Forrás: Vajna Tímea

"Rögtön rám szóltak, hogy nem szabad megfogni más szobrát, hiszen a babona szerint aki így tesz, az nem fog soha Golden Globe-ot nyerni" - mondta a Life.hu-nak Vajna Timi, aki természetesen azt is hozzátette: nem rázta meg a dolog, hiszen soha nem is vágyott filmes karrierre.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.