VV Lóri VV Dina ValóVilág powered by Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két lánnyal is játszik VV Lóri, akiről most már jól látszik, igen taktikus srác. 

Lóri este, az őszinteség órájában mesélte el, hogy főképp a taktika vezérelte, amikor közeledett VV Dinához, és Evelint is emiatt vitte a paplan alá.

Forrás: RTL II

A fiú bátyja, Roland szerint egyértelmű, hogy a műsort Lóri viszi a hátán, szerinte azonban Lóri csak egy kis botrányt szeretne kavarni. "Egyik legnagyobb fegyvere, hogy stresszes helyzetben is rettenetesen higgadt tud maradni, eddig ez bevált. Szerintem a hét végéig minden róla szól majd" - mondta a srác a Blikknek, aki szerint Dina és Evelin ott hibáznak, hogy épp azt csináljk, amit Lóri elvár.

Forrás: RTL II

Dina ugyanis, bár párja van odakint, nehezen tudja megállni, hogy ne másszon rá a fiúra, aki most a lány riválisával, Evelinnel kavar. "Biztosra veszem, hogy Lóri fog szexelni a villában, csak egyszerűen még korai­nak érzi ezt az első héten. 23 éve a testvérem, jól ismerem, nem fogja ezt a dzsókert ilyen hamar ellőni. Szerintem azonkívül, hogy „használja" majd a két lányt, semmit nem fog velük kezdeni, egyik sem az esete" - tette hozzá a testvér, aki szerint Lóri imád játszani a lányokkal, ha azonban szerelmes lesz, akkor már egészen másként vislkedik.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.