Majka bosszúja: bezárta Ördög Nórát az öltözőbe

Forrás:Tv2 -
bosszú Star Academy Majka Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb Ördög Nóra vezette egyedül a Star Academy műsorát, Majka igazolt távolléte miatt. A műsorvezető nem kevés beszólást kapott Ördög Nórától és a zsűritagoktól, ezúttal Majka visszavágott.

Úgy tűnik Majka olyan, mint egy rosszcsont kisgyerek: visszavágott Ördög Nórának a legutóbbi adás beszólásai miatt. Akkor Nóri egyedül vezette a show-t, mivel Majka igazoltan Zorán koncerten tartózkodott, de ez a zsűritagokat nem akadályozta meg abban, hogy beszóljanak a rappernek.

Forrás:Tv2

Majka pedig egész héten bosszút forralt, és visszavágott Nórinak is a csipkelődések miatt. Az élő show előtt bezárta Ördög Nórát az öltözőjébe, aki így csak késve tudta elkezdeni a műsorvezetést, addig Majka tartotta a frontot, és azzal ijesztgette a közönséget, hogy ezúttal ő vezényli majd le egyedül a műsort. Nórinak végül természetesen sikerült kiszabadulnia egy feszítővas segítségével.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.