Vadon Jani Morning Show Barátok közt Kiss Ramóna Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramónától az sem áll távol, ha nem szerepet kell játszania, hanem önmagát adnia. Ezúttal például rádiós műsorvezetőként próbálta ki magát.

A Barátok közt sztárja sok újdonságban vesz részt mostanában. Nemrég Amerikába utazott, hogy a tanulásra koncentráljon. Visszatérte után nem sokkal pedig egy újabb újdonságba vetette bele magát: rádiós műsorvezetőnek állt.

Forrás: Facebook/Morning Show

Nem is akárhol fogadta reggel a színésznő hangja a hallgatókat,

Rami a Morning Show csapatát erősíti, ráadásul Balázs helyett.

Vadon Jani és Rákóczi Feri mellett vezeti ezen a héten a reggeli műsort a színésznő, aki nem menekülhetett a faggatás elől, de nem is akart. Azonban még egy ilyen belevaló és vagány nőnél is vannak tabu témák, amiket nem érdemes feszegetni. Rami nem szívesen taglalja a magánéletét, de azt elmondta, ha szerelmes és van miről beszélni, akkor büszkén vállalja és akár mutogatja is kapcsolatát, de jelenleg nincs ilyenről szó!!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.