Hungary's Got Talent X-Faktor futball Nagy Ricsi tehetségkutató RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricsiről kevesen tudják, hogy az éneklés mellett egy olyan különleges mutatványra is képes, amellyel akár a Hungary's Got Talentben is indulhatna.  

Nagy Ricsi életében egy ideig a sport is fontos szerepet játszott. Ha egy véletlen folytán nem a zongora és az éneklés mellett dönt, talán nem mint énekest ismerhetjük meg, hanem a Hungary's Got Talent színpadán találkozunk vele, ahogyan remek dekázási technikájával bizonyít.

„Nálunk mindig nagyon fontos szerepet játszott a sport" – meséli Ricsi. „Az úszás, a karate és a szertorna mellett a focit is kipróbáltam, sőt egy ideig úgy tűnt, talán ez lehet az én utam. Azt mondták, ígéretes játékos lehetek, így a zene mellett egy ideig a fociedzések is szerves részét képezték az életemnek."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ricsinek végül egy véletlen miatt kellett döntést hoznia: egy meccsét és egy koncertjét ugyanis egy időpontra tették. „A zenét választottam, de egyáltalán nem bánom. Jól döntöttem, és most a saját utamat járom. Azonban a foci is része maradt a mindennapjaimnak, hiszen idősebb bátyám, Tibi
az MTK játékosa, így sokszor beszélgetünk sporttémában is. Megvitatjuk egymással a dolgainkat."

Ricsi a tehetségkutatókról is lelkesen beszél. „Szerintem a Hungary's Got Talent egy igazán jó kitörési lehetőség annak, aki a nagyközönség előtt is szeretne bemutatkozni. Én csak nyertem azzal, hogy elindultam az X-Faktorban, és nem adtam fel, amikor 2013-ban kiestem a Mentorházból. Tavaly már egy érettebb Ricsi tért vissza a mentorok elé, és örülök, hogy nekik is, és a nézőknek is bizonyíthattam. Biztos vagyok benne, hogy az új műsor felfedezettjeire is életük eddigi legizgalmasabb hónapjai várnak" – teszi hozzá az énekes, aki éppen első videoklipjén dolgozik.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.