Élete végéig a zárt osztályon marad BB Évi

www.youtube.com -
valóságshow Big Brother pszichiátria BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a családja sem reménykedik abban, hogy BB Évi valaha is rendbe jön. Bár édesanyja sokáig hitt a gyógyulásában, mára belátta, nincs remény.

Súlyos pszichés betegsége miatt végleg elengedték szerettei BB Éva kezét - írja a hot! magazin nyomán a Bors. Az Big Brother első szériájának győztesének kálváriája hosszú évek óta tart, a nyereményét gyorsan elverte és a szerelmi élete sem alakult jól. 27 éves korára gyámság alá helyezték, és hosszú évek óta pszichiátrián van.

www.youtube.com

Családja sokáig reménykedett a kórházi kezelésekben, de mára már világossá vált, hogy Évát egyszerűen nem lehet magára hagyni. Zavart, kommunikálni is nagyon nehéz vele, és már nem ebben a világban él - nyilatkozta a lány egyik barátnője. "A lányom valóban folyamatosan bent van a kórházban, és már biztosan nem fog hazajönni" - nyilatkozta a lapnak Terike, BB Évi édesanyja.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.