szépségverseny szépség Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péternek határozott véleménye van arról, hogy valójában mitől is szép egy nő. A sokoldalú zenész számára kevésnek bizonyul a dekoratív külső. 

Az egykori mentor az utóbbi időszakban eltűnt a tévéképernyőkről. A Miss Universe Hungary 2015-ös versenyére azonban örömmel elfogadta a meghívást, és kíváncsian fürkészte a szebbnél szebb lányokat a kifutón. Kérdésünkre örömmel elmesélte, számára mi az igazi szépség, és mit gondol a szépségversenyek világáról.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu


„Elképesztő gigashow-t láthattunk a színpadon, csak ámultam az eseményeken, színvonalas estének voltunk a tanúi. Bevallom, nem szoktam kedvencet választani az ilyenfajta versenyeken. Sokszor olyan egyformáknak láttam a lányokat, hogy nem igazán találtam különbséget közöttük. Én a hétköznapiságukban sokkal jobban szeretem a nőket, mert így jobban megmutatkozik az igazi szépségük. Ezért engem fura módon nem igazán ragad magával a szépségversenyek világa, és nem is érint meg. Őszintén bevallom, szerintem elég kevés az, ha valaki külsőleg mutatós."

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Véleményem szerint nem elég, ha valakinek szép a combja, vagy csinos a pofija, akár hiába, ha nincs meg benne az a bizonyos plusz. Egy nő legyen érdekes, bűvöljön el a személyiségével és a bájával. Mondhatjuk úgy is, hogy a szépségnek is van X-faktora, és ezzel bármelyik nő el tudja varázsolni a környezetét" – mondta az énekes, aki boldog házasságban él feleségével, Ditz Edittel.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.