Lars von Trier megmondja, miért fontos neki a szex

Forrás: AFP/Christian Liliendahl -
meztelenség találkozó hallgatás szex Antikrisztus A nimfomániás alkoholizmus Lars von Trier filmrendező Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A provokatív filmrendezőnek nincs olyan műve, amelynek ne lenne fontos eleme a szexualitás és a meztelenség. A nimfomániás című film alkotója, Lars von Trier hosszú hallgatás után a The Guardian újságírójának nyilatkozott.

Miután 2011-ben kitiltották a cannes-i filmfesztiválról, a világhírű dán filmrendezőről, Lars von Trierről – a tavaly megjelent A nimfomániás című filmjét leszámítva – alig lehetett bármit is hallani.

Forrás: AFP/Christian Liliendahl

Hol van a férfi? Megnéztük A nimfomániást

A puncim és én - ez lehetne az alcíme Lars von Trier A nimfomániás című filmjének. A rendező férfi létére olyan női mozit alkotott, amely láttán elsősorban a pasik azok, akik kiesnek a komfortzónájuból - a Life.hu kritikáját ide kattintva olvashatod.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.