híresség név Beyonce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New Yorki-i Beyonce szörnyen utálja a nevét, ugyanis bármikor, bárkinek mutatkozik be, szinte biztos, hogy idéznek neki egy sort a Single Ladies-ből. 

"Néha utálom a nevemet. Nem vagyok túl szociális személy, és a nevem miatt sokkal több figyelmet kapok, mint amennyit szeretnék" - akadt ki a lány a közösségi oldalán - "Mikor Pennsylvániába költöztünk, és új iskolába kerültem, azt akartam, hogy senki ne vegyen észre. Még a székemet sem igazítottam meg és nem is köhögtem, hogy ne csináljak zajt." Természetesen, mikor a különleges nevű lány bemutatkozott iskolatársainak, nem maradhatott el a Beyonce dalokból való sorok éneklése.

Az énekesnő Beyoncé Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A Humans of New York oldalon panaszolta el a nevét, és megértő sorstársakra talált.

"Ha mindig kapnék egy dollárt, amikor megkérdezik, van-e naplóm..." - írta egy Bridgett Jones nevű lány Beyonce posztjára válaszul.

"Tényleg MaryKate Olsen a nevem. Szerinted hány Olsen ikres viccet hallottam eddig?" -írja egy szintén sztár-nevű nő.

"Nem vagy egyedül. Ismerem az érzést, mikor táncolni kezdenek, ha meghallják a nevemet" -panaszkodott Macarena Diab a lány kiírása alatt kommentben.

"Mindig a pasim nevén kell asztalt foglalnom az éttermekben, mert azt hiszik viccelődöm, mikor Jane Bond néven mutatkozom be. Persze rögtön rákérdeznek, nem James-e az apám neve. És most jön a lényeg: De, James az apám neve."

A név miatti panaszkodásba beszállt még Chukwuebuka Okoli, Isis d'Ascoli, Tina Turner, Chris Brown és Osama Siddiqui is.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.