Ma van a Torkos Csütörtök - ezekre figyelj, ha gasztrotúrázni indulsz

Forrás: Thinkstock -
Torkos Csütörtök gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár elkezdődött a nagyböjt, ehhez a naphoz nem tartozik evési tilalom, így bátran csatlakozhatsz a Torkos Csütörtök elnevezésű farsangi akcióhoz, melynek keretében február 19-én féláron falatozgathatsz közel ötszáz étteremben.

Mielőtt útnak indulsz, két tanácsunkat fogadd meg:
1. A mai napon sokszor egyél keveset, így estére megőrizheted az étvágyadat, anélkül, hogy farkaséhséget éreznél, és nem jönnek rád falási rohamok sem. Ha viszont nem falsz, akkor nem leszel túlzottan jóllakott sem, így este beléd fog férni a gasztrotúra számtalan ínyenc fogása.

Forrás: Thinkstock

2. Mielőtt vadászatra indulsz, tájékozódj a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon, melyik közeledbe eső étteremben juthatsz féláron finomságokhoz.

Ha még többet szeretnél tudni a Torkos Csütörtökről, olvasd el az Origo összefoglalóját! Ha pedig meg is főznéd otthon a ma elfogyasztott ételeket, kövesd kedvenc gasztrobloggereinket, akár a hagyományos, akár a vegán konyháért rajongsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.