Kamerán figyeli alkalmazottait MÁZS

Forrás: Facebook/Imázs Club & Restaurant -
étterem Mészáros Árpád Zsolt kamera alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lazíthatnak egy pillanatra sem Mészáros Árpád Zsolt alkalmazottai, a főnök folyamatosan kamerán keresztül figyeli őket. A színész bárhonnan és bármikor betekinthet a belvárosi étterembe, elég ehhez elővennie a mobiltelefonját. 

MÁZS megmutatta kollégánknak, hogyan tudja figyelni mobiltelefonján keresztül étterme működését. Az Operettszínház vezető színésze számára biztonságot jelent, hogy több lábon áll és nem csak a színházi fellépéseire támaszkodik. Étterme mellett egy nemzetközi cég kreatív menedzsereként is dolgozik.
„Sohasem lehet tudni, mikor mire van szükség, a színház mellett mindig volt valami, amibe belevágtam, érdeklődő, nyitott ember lévén. Azt pedig teljesen természetesnek tartom, hogy ha már nem tudok mindig jelen lenni az éttermemben, akkor legalább követni tudjam a működését. Nemcsak azért praktikus, hogy látom, mi történik, hanem azért is, mert a felvételek visszanézésével világossá válnak a történések" magyarázta MÁZS, akinek nemrég pont a kamerák felvétele segített abban, hogy egy besurranó tolvajt azonosítsanak.

Forrás: Facebook/Imázs Club & Restaurant

„Volt egy volt olyan este, amikor egy besurranó tolvaj a hátsó ajtón belopakodott és elvitte a kisegítő személyzet táskáját. Visszanéztük a felvételeket és egy jól szituált hölgyet fedeztünk fel akció közben. Átadtuk a felvételeket a rendőrségnek. De bármit tudok rögzíteni és figyelni, az alkalmazottakat szerencsére nem stresszeli, hogy folyamatosan figyelem őket. Az meg kifejezetten jó, hogy igyekeznek mindig a legjobb formájukat hozni. Amúgy az életben sokkal jobban be vagyunk kamerázva, szinte mindenhol, a közterületeken, a plázákban."

Nem ő az egyetlen, aki kamerán keresztül ellenőriz

Frei Tamás is a távolból tartja szemmel kávézója működését és Erdélyi Mónika is kamerákkal szerelte fel évekkel ezelőtt működő szépségszalonját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.