Exkluzív interjú Sarka Katával: "A top 5-nél már sírtam"

Forrás: Sarka Kata/Facebook -
Miss World Sarka Kata Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is, úgy Sarka Kata is a könnyekig meghatódott attól, hogy Kulcsár Edina a londoni Miss World szépségversenyen a második helyezett lett. A Life.hu pár perccel az eredményhirdetés után telefonon beszélt Katával.

Sarka Kata a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójaként személyesen is elkísérte Edinát a londoni világversenyre. Szinte sírt az örömtől, amikor a Life.hu elérte telefonon.

"Nagyon-nagyon büszke vagyok Edinára. Mivel az alversenyeken nagyon jó helyezéseket ért el, arra számítani lehetett, hogy a 25 legjobb közé kerül. A top 10-nél aztán egyre jobban izgultunk, amikor a top 5 is elhangzott, már sírtam. Ilyen még soha nem volt, hogy a világ legnagyobb szépségversenyén magyar lány ilyen vagy ehhez hasonló helyezést érjen el" - lelkendezett Kata, akinek, és persze a második helyezett Edinának is, minden oka megvan a boldogságra.

Forrás: Sarka Kata/Facebook

A rendezvényt most egy nagyszabású, exkluzív vacsora követi majd, és hamarosan az is kiderül, hogy Edina milyen felkéréseket kap, tudtuk meg Katától.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.