gyermekvállalás transzvesztita Szecsődi Karcsi FEM3 Joshi Bharat Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a mássággal szemben maximálisan elfogadók vagyunk, bevalljuk, volt közöttünk olyan, akinél kiverte a biztosítékot a transznemű Kari kinézete. Pláne az, hogy gyereket akar. 

Nemrég a Life.hu sem mehetett el amellett, hogy hosszas hormonkezelés után - másfél éve - Szecsődi Kari mellekkel lepte meg magát. Az egykori megasztáros most a Fem3 műsorán Joshi Bharatnak arról vallott, hogy gyermeket szeretne.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A nővéremnek van egy gyereke, akinek én vagyok a keresztanyukája" – kezdte Karcsi, aki korábban inkább a keresztapukája lehetett volna a csöppségnek. „Ő tud könnyet csalni a szemembe, szerintem a legcsodálatosabb lények a földön a gyerekek. Nehéz lesz a harc, ha majd gyermeket szeretnék. Nyilván, ha tudok és lesz rá lehetőségem örökbe fogadok majd egy csöppséget" – mondta Karcsi. No komment.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.