űrlény Edda verés ütés simogatás belső UFO Pataky Attila Joshi Bharat szem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Edda frontembere állítja, megint felvették vele a kapcsolatot az űrlények, akik ezúttal belülről is végigsimogatták.

Attila a megdöbbentő történetet Joshi Bharatnak mesélte el. Állítja, a Fiastyúk csillaghalmazból érkezetek hozzá az ufonauta, aki különleges belső élménnyel ajándékozta meg – írja a Bors.

Forrás: Hajdú D. András [origo]

„Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű" mosolyt kaptam" – állítja Pataky, akit ezután végigsimogatott a fura lény.

„Kaptam egy teljes belső simogatást, és hozzá egy mosolyt" – taglalta a különleges élményt az Edda frontembere, akit nem véletlenül találtak meg az ufonauták. „Az a bizonyos ismerősünk elmondta, hogy ezek az idegenek nagyon szeretik a hangot, a rezgést, és ők értékelik az eddigi munkásságomat" – elevenítette fel a harmadik típusú találkozást az Edda frontembere.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.