Politikusi pályára áhítozik Berki

Forrás: Berki Krisztián/Facebook -
üzletember pályafutás sportoló Pamela miniszterelnök politikus Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló bevallotta, távolabbi tervei között szerepel a politikusi pályafutás, sőt miniszterelnöknek is el tudná képzelni magát.

Az egykori Fradi-vezért nem érdekli, ki mit gondol róla, neki csak az a fontos, hogy érzelmileg hasson az emberekre. Tudatosan építi a pályafutását és előre megtervezi minden lépését. A hot! magazinban mesélt megdöbbentő terveiről.

Forrás: Berki Krisztián/Facebook

„Jövőbeni terveim között szerepel, hogy megmérettetem magam a politikai pályán, hosszú távon ezzel szeretnénk foglalkozni. Úgy gondolom, hogy alkalmas vagyok vezetői pozíció betöltésére, de csak a megfelelő csapattal" - mondta Berki, aki arra a kérdésre is válaszolt: lenne-e miniszterelnök.

„Miért ne?! Vedd célba a sikert, kerülj a csúcsra, de gyere azért vissza néha!" - szögezte le Krisztián, akinek végre a családi élete is rendeződött, ugyanis párja, Pamela már a második gyermeket tervezi.

Szerintetek mire lenne alkalmas Berki Krisztián?

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.