szellemváros munkagép bezárás játék elhanyagolás Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhai Vidámpark nem a legvidámabb arcát mutatja most...

Rendetlenség, szanaszét heverő játékok, elhanyagoltság, munkagépek – így fest most az egykori Vidámpark, amely kezd egy szellemvároshoz hasonlítani – írja a 14.kerület.ittlakunk.hu, ahol a szomorú képeket is megnézhetitek.

Az egykori hullámvasút Forrás: MTI

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a 175 éves Vidámpark szeptember 30-án végleg bezárta a kapuit. A tervek szerint az új tulajdonos, az állatkert továbbra is tervezi fenntartani, illetve üzemeltetni azokat a klasszikus játékokat, amelyek még az egykori Angolparkból, vurstliból származnak. Ezek mellett újdonságokkal is készülnek, például meseparkot hoznának létre. A park bezárásáról tavaly novemberben döntött a Fővárosi Közgyűlés. Tarlós István főpolgármester korábban úgy nyilatkozott: a Vidámpark látogatottsága az utóbbi 20 évben rohamosan csökkent, 2007 óta szinte megfeleződött az érdeklődők száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.