színésznő műsorvezető taxi Liptai Claudia ítélet felfüggesztett börtön támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztett börtönt kapott Liptai Claudia támadója. A férfi még tavaly ment neki a népszerű műsorvezetőnek, valamint élettársának, aki komolyan megsérült. Minden egy taxi miatt történt.

Bár tagadta, hogy bűnös, felfüggesztett börtön vár arra a férfira, aki tavaly év elején támadt rá a Széll Kálmán téren Liptai Claudiára és volt élettársára. Nem lett volna ilyen súlyos a döntés, csakhogy a pasi egy korábbi ügyében született ítélet miatt próbára bocsájtás alatt állt, mikor a verekedés történt. Ráadásul egy hasonló ügyben egy harmadik eljárás is zajlik ellene - írja a Blikk.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

Claudia és élettársa, valamint egy négyfős társaság összevesztek azon, hogy kinek a taxija érkezett meg. A vita verekedéssé fajult. A tévés műsorvezető akkori partnere járt a legrosszabbul: eltört az orra, megrepedt az arccsontja, és egy foga is meglazult. A támadó nem ismerte el, hogy bűnös. Szerinte éppen Liptai Claudia élettársa kergette meg és verte meg őt. A bíró nem így gondolta. Ha a férfi a felfüggesztett alatt bármit elkövet és elítélik, le kell ülnie a büntetést.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.