Ő Katalin hercegnő hasonmása! Százezreket keres a pincérnő a külsejével

Katalin hercegnő botrány Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Agan egy hétköznapi ember. Az pedig csak a véletlen műve, hogy a megszólalásig hasonlít Katalin hercegnőre.

Korábban a gyorsétteremben pincérkedő Heidi közel kétezer forintos órabérért dolgozott. A harminckét éves lánynak a vendégek kezdtél el mondogatni, mennyire hasonlít Kate Middletonra. A lány akkor rájött, a külsejéből jól elélgedélhetne, és igaza volt: Heidi órabére manapság közel kétszázötvenezer forint. A róla készült döbbenetes képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

"Az emberek bejöttek, és mutogattak rám. Sokan jöttek már oda, mert az hitték, én vagyok Kate. A kislányaim pedig amikor meglátják a hercegnőt az újságban, azt hiszik, én szerepelek a cikkekben" - mesélte a nő, aki február óta a londoni Susan Scott hasonmás-ügynökség alkalmazottja. A lányt lefotózták Katalin több emlékezetes ruhájában, például abban a kék Isa darabban, amit az eljegyzésén is viselt.

A hölgy a hercegnő félmeztelen képei miatt kirobbant botrányt is kommentálta: "Nagyon megsajnáltam Kate-et a képek miatt, melyek egy privát nyaralásukon készültek róla. Ha valaki velem tette volna ezt, azonnal a rendőrségre mentem volna. Ő és Vilmos egyszerűen nem tudnak egy kis időt normálisan eltölteni. A fotók készítése a magánszféra megsértése volt. Engem ezidáig nem kértek fel félmeztelen munkákra, de nem is tenném meg, hiszen van két kisgyerekem" - tette hozzá Kate hasonmása. A nő azt is elmondta, élvezi új munkáját, ami sokkal jobban fizet, mint a vendéglátózás, ráadásul még izgalmas is.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.