A tehetségkutató miatt halt meg egy tizenhét éves fiú

halál tehetségkutató műsor tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Britain's Got Talent tehetségkutató hatalmas rajongója volt az a fiatal fiú, aki egy merész előadást gyakorolt - de az eset nagyon szerencsétlenül végződött.  

A tizenhét éves Christopher Hughes egy buli után a kézenállást gyakorolta egy harmadik emeleti lakás erkélyének korlátján, amikor a tragédia bekövetkezett. A fiú nagy rajongója volt a Britain's Got Talent 2010-es győztesének, a Spelbound akrobatikus csapatnak.

A fiú a nővérétől tudta mega finálé éjszakáján, hogy kedvence, a Spelbound nyerte a műsort. Halálát az okozhatta, hogy a korlát vizes volt, megcsúszott, és mindenki szeme láttára a mélybe zuhant. Chris akkor este, a buli hevében igen ittas volt, emiatt rosszul lett. De nagyon érdekelte őt az eredmény, mert nővérével egész este SMS-eket küldtek egymásnak. "Chris nagyon sportos srác volt, igazi atléta alkattal. Tervei voltak, és remek testvér volt. Soha nem tett senkinek semmi rosszat" - mondta szomorúan a testvére. A baleset épp a döntő éjjelén történt, a mentők szélsebesen a kórházba szállították, de Chris-nek a baleset miatt szívrohama volt, és már nem lehetett megmenteni. Ráadásul a fiatal fiúnak betört a koponyája, súlyosan sérült a medencéje, a gerince és a bordái, emellett agykárosodást is szenvedett.

Chris néhány nappal a halála előtt jelentkezett a Brit Királyi Légierőbe - egész életében arra vágyott, hogy pilóta lehessen. Édesanyja szerint csodás ember volt, aki örökké jókedvűen töltötte mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.