színésznő házasság Üvegtigris 3 válás mozifilm Pikali Gerda szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésztő már alig várta az Üvegtigris 3 szexjeleneteinek forgatását.

A színésznő látszólag kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnt az Üvegtigris 3 sajtóvetítésén, pedig nemrég még arról olvashattunk az újságokban, hogy éppen válikófélben van. Ennek ellenére Gerda mosolygósan beszélt a filmbéli szerepéről, ami most talán még közelebb állhatott hozzá, hiszen egy megcsalt feleség szerepét alakítja legújabb filmjében.

www.uvegtigris.hu
www.uvegtigris.hu


A színészetben szerinte éppen az az izgalmas, hogy előfordulhat olyan helyzet, amikor olyan szituációt kell eljátszani, ami párhuzamosan az életében is megtörténik, vagy éppen ellenkezőleg. Gerda, noha csupán nyolc napot forgatott, annak minden percét nagyon élvezte. A bombanő szerepét különösen, pedig elmondása szerint minden jelenete előtt három órán át készítették a sminkjét.

www.uvegtigris.hu
www.uvegtigris.hu


Az Üvegtigris harmadik része ezúttal is bővelkedik kifejezetten pikáns pillanatokban. Lali ugyanis ellop egy luxusautót, majd hirtelen a tulajdonos villájában találja magát, ráadásul egy ágyban a feleségével, Fannival (Pikali Gerda). "Nem jöttem zavarba a szexjelenetnél, csak arra koncentráltunk, hogy minél jobban sikerüljön" - tette hozzá Gerda. A színésznő a film fogadtatásával kapcsolatosan bizakodó: "Nemcsak azért, mert én is szerepelek benne, de szerintem is ez az eddigi legjobb Üvegtigris." A film 2010. december 15-től látható a mozikba.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.