házasság műsorvezető Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András tud élni! Egyszerre két nő keresi a kegyeit - hiszen felesége, Ancsika mellett volt feleségével is jóban van a ValóVilág műsorvezetője.

Stohl volt felesége, Éva és jelenlegi kedvese, Ancsika kénytelenek voltak elfogadni a tényt, hogy András életében mindketten fontos szerepet töltenek be. A két asszony között nyoma sincs a gyűlölködésnek, pedig egykor viharosan alakult a színész magánélete. Évekkel ezelőtt elvált két nagylánya édesanyjától, Évától, és azóta új élettársától, Ancsikától is született egy kislánya. Korábban ugyan felröppentek a hírek, miszerint Stohl titokban feleségül vette Ancsikát, de ezt a pár sosem erősítette meg.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Bucinak - válása óta - sikerült igen jó viszonyt kialakítania volt feleségével, aki már nem haragszik egykori férjére. Sőt, még a színész jelenlegi szerelmével is kifejezetten jó viszonyt ápol: a két asszony gyakran szervez közös programokat - tudtuk meg a Borsból.

A szokatlan családi idillről Stohl a csütörtökön adásba kerülő Showderben Fábry Sándornak beszélt: "Ha szabadságuk van, Éváék a lányokkal kijönnek hozzánk, és mindannyian együtt pihenünk. Élvezik, hiszen akkor semmit nem kell csinálni az égvilágon, nem kell takarítani. Az asszonyok elfogadják egymást. Nekem a volt feleségemmel hál' istennek nagyon jó a kapcsolatom. Ez egy nagyon szerencsés dolog. Amikor nálunk vannak, Ancsika és Éva eldajkálhatják a kicsit, nincs semmi viszály vagy rossz érzés. Persze jóban vagyunk, szeretjük egymást mindannyian, de Éva mondjuk nem alszik nálunk" - vallotta Stohl András.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.