Damu Roland Jóban Rosszban csőd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban egykori sztárja elvesztette munkáját, így most komoly anyagi gondjai vannak a színésznek.

Miután volt barátnője nemi erőszakkal vádolta a színészt, kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból - így igen jelentős, állandó bevételtől esik el Damu Roland, ami teljes anyagi összeomláshoz vezethet. De a legnagyobb probléma az, hogy az ő múltjával vajon szóba állnak-e még vele a jelentős televíziós csatornák?

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

A Blikk információi szerint Damuval kedden közölték a kirúgás hírét, de a színházban és néhány szinkronszerepében még bizalmat szavaztak neki a munkaadói. "A barátaim úgy tűnik, megmaradtak, bár akadt olyan, aki felém sem fordította a fejét. Tarján Péter barátom, aki egy szinkronstúdiót vezet, kiállt mellettem, neki köszönhetem, hogy visszakaptam a sorozataimat" - vallotta a színész a Napi Ásznak.

De legnagyobb bevételforrásától a napi sorozatban egészen biztosan elesik, így kérdéses, hogyan fizeti majd tartozásait, lakását és a gyerektartást 2 gyermeke után. Damu helyzete cseppet sem könnyű a börtönből való távozása után, hiszen amíg száz százalékosan nem tisztázza magát, a körülötte elharapódzó botrány igencsak rosszat tesz karrierjének. Kirúgásakor a következőket vallotta a színész a Napi Ásznak: "Ma kimentem a TV2-be, ahol közölték velem, hogy megszüntették a munkaviszonyomat. Ez annyiból esik rosszul, hogy hat évig játszottam ebben a sorozatban, még betonozták a stúdiót, amikor castingon jártam ott. Sajnálom, hogy nem tartottak ki mellettem, ráadásul kiderült, hogy hamis vád alapján vettek őrizetbe. Nem vették figyelembe, hogy a magánéletében mindenki azt csinál, amit akar. Azt azonban mindenképpen elmondanám, hogy nem akarom a TV2-t bántani, hiszen sokat köszönhetek nekik"

Damu most igyekszik elhatárolódni az őt feljelentő exbarátnőjétől: "Ki az a Tímea? Nem ismerem. Engem egy nő vádolt meg nemi erőszakkal" - mondta cinikusan a színész. Tegnap a rendőrség állítólag már visszaadta Damunak a lefoglalt személyes dolgait is, aki most könyvíráson törti a fejét. "Már megkezdődtek az előkészületei, reményeim szerint kora tavasszal a boltok polcaira kerül. Rengeteg meglepetést fog tartalmazni, az egész életemről, a TV2-ről és a Jóban Rosszbanról is írok benne!"

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.