színésznő házasság Nicole Kidman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy örök hűséget esküdött egymásnak Keith Urban és Nicole Kidman, az ifjú férj máris bevonult az elvonóra - vajon hogy viselte ezt a színésznő?

2006 októberében vonult be az alkohol- és drogelvonóra Keith Urban, Kidman zenész kedvese - mindössze négy hónappal házasságkötésük után. Az ifjú férj nagyon aggódott azért, hogy ez a malőr ne tegye tönkre addig felhőtlen kapcsolatát az Oscar-díjas színésznővel - hiszen nem szerette volna, ha a kezelés végeztével üres lakás várja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekes a legtöbbet nejének, a Moulin Rouge sztárjának és barátainak köszönheti: ők voltak azok, akik segítettek neki súlyos kokainfüggőségében. "Hihetetlenül büszke vagyok a feleségemre, Nicre. Ő egy fantasztikus asszony, aki kiállt mellettem, amikor mások nem tették. Tökéletesen helytállt a legnehezebb időkben is - ezért szeretem és becsülöm őt. Ezek a pillanatok azok, amelyek még közelebb hoznak minket egymáshoz."

A zenész most 8 igen kemény éven van túl - ez idő alatt ugyanis már háromszor járt elvonókúrán. Most azonban úgy tűnik, végre jó útra tért: kislányáért, Sunday Rose-ért bármit megtenne, és családjával vidékre költözött, hogy minél távolabb legyen a csábítástól, mely akár ismét tönkretehetné házasságát.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.