Elhunyt az ismert pornós, Jessica Jaymes: otthonában találtak rá holttestére

pornószínésznő Jessica Jaymes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
43 éves korában elhunyt az ismert pornószínésznő, Jessica Jaymes. Holttestére Kaliforniai othonában találtak rá - írja a Blikk.

Jessica egyik barátja fedezte fel a pornós holttestét. A kiérkező mentősök és rendőrök többfajta vényköteles gyógyszert találtak a házában. A pornóst boncolják, hogy kiderüljön, mi okozta a halálát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I want to taste you on my fingers..... #SweetDreams

Jessica Jaymes (@theofficialjessicajaymes) által megosztott bejegyzés,


Jessica Jaymes, igazi nevén Jessica Redding 2002-ben kezdett felnőttfilmekben szerepelni. Több mint 200 produkcióban vett részt, több szakmai díjat is kapott.

Dukai Regina elárulta, csak ritkán van ideje olvasni: de mindenkit olvasásra biztathttp://www.life.hu/sztarok/20190918-dukai-regina-elarulta-csak-ritkan-van-ideje-olvasni-de-mindenkit-olvasasra-biztat.htmlDukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin üvöltött, káromkodott - így veszekedett Janicsák Vecávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2gaspar-evelin-uvoltott-karomkodott-igy-veszekedett-janicsak-vecaval.htmlGáspár Evelin magából kikelve üvöltött és káromkodott. Teljesen kiakadt Janicsák Vecáékon és Horváth Grétáékon. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Demcsák Zsuzsa teljesen kiborult - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2-demcsak-zsuzsa-teljesen-kiborult-video.htmlEgyre nehezebben viselik a versenyzők az indiai forróságot, a feladatok okozta hajtást és stresszt. Demcsák Zsuzsa borult ki ezúttal. TV + SztárokOrigoKollányi Zsuzsi kisfia felállt és járni kezdett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-kollanyi-zsuzsi-kisfia-felallt-es-jarni-kezdett-video.htmlKollányi Zsuzsi ikerfiai hatalmasat nőttek. A büszke anyuka megmutatta, hogyan áll és indul el kisfia. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKülönös fóbiája van Emiliónak és feleségének: a vonatoktól irtóznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-kulonos-fobiaja-van-emilionak-es-felesegenek.htmlEmiliónak nincsenek jó emlékei a vonattal történő utazásról, amelynek nem más az oka, minthogy egy osztálykirándulás alkalmával kis híján a robogó járművön felejtették. TV + SztárokOrigoBerki Mazsi megmutatta új luxusotthonukat: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-berki-mazsi-megmutatta-uj-luxusotthonukat-video.htmlBerki Mazsi és Krisztián hamarosan birtokba vehetik hatalmas luxusházukat. A botrányhős felesége videótúrát tartott az új otthonban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.