Insta-sztár lett a hosszú nyelvű lányból

modell Insta-sztár nyelv Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikayla Saravia hosszú nyelvével szerzett magának népszerűséget az Instagramon.

Mikayla Saraviát 16 hosszú centi nyelvvel áldotta meg a természet, a különleges adottságot pedig pénzre váltotta: elképesztően népszerű Insta-sztár lett, több mint 2 millióan követik és bejegyzéseivel rengeteget keres, évente nagyjából 29 millió forint üti a markát.

A DailyStar azt írja, posztjai nagy részét olyan pikáns fotók teszik ki, amelyeken valamilyen tárgyat nyaldos, és még bikinire is vetkőzik hozzá.

Mutatjuk, kiről van szó!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m Mikayla and I’m 21 how old are you? @fashionnovacurve

KKVSH (@kkvsh) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Who wants desert? #art

KKVSH (@kkvsh) által megosztott bejegyzés,

Ettől a négy mondattól indulnak be a férfiak az ágyban (18+)http://www.life.hu/intim/20190917-ettol-a-negy-mondattol-indulnak-be-a-ferfiak-az-agyban.htmlPasik árulták el, milyen kifejezéseket szeretnek szex közben hallani a párjuktól. IntimOrigoNaponta 400 alkalommal maszturbált Chloe, most milliókat keres vele (18+)http://www.life.hu/intim/20190917-naponta-400-alkalommal-maszturbalt-chloe-most-milliokat-keres-vele.htmlNapi több százszor is maszturbált a lány, ez a megszállottság segített az erotikus karrierjének beindításában. IntimOrigoTatár Csilla melltartóban mutatta meg magáthttp://www.life.hu/intim/20190916-tatar-csilla-melltartoban-mutatta-meg-magat.htmlMelltartóban fotózták Tatár Csillát. IntimOrigoA 42 éves Erika nyerte meg a fenékszépségversenyt a Lupa-tónálhttp://www.life.hu/intim/20190916-a-42-eves-erika-nyerte-meg-a-fenekszepsegversenyt-a-lupa-tonal.htmlA 42 éves Erikát választották a Miss Popo fenékszépségverseny győztesének. IntimOrigoSírkövön szexelő párt videóztak le egy temetőben (18+)http://www.life.hu/intim/20190914-sirkovon-szexelo-part-videoztak-le-egy-temetoben-18.htmlEgy írországi temetőben esett egymásnak egy pár, akiket le is videóztak akció közben.IntimOrigoA nők és a szexiség - Paul Laurenzi francia festő képeihttp://www.life.hu/intim/20190913-a-nok-es-a-szexiseg-kerul-paul-laurenzi-francia-festo-kepeinek-kozeppontjaba.htmlPaul Laurenzi francia festő egyik kedvenc témája a női test. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.