VV Mici hatalmas dekoltázsával gyűjt lájkokat

mell VV Mici dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici sosem a szégyenlősségéről volt híres, már a ValóVilágban is bátran mutatta meg a testét. Most erősen dekoltázshangsúlyos képet osztott meg követőivel. 

„Reggel, kócosan a legjobb dolog erre kelni” – írta fotójához VV Mici, ám vélhetően a képen a legtöbben nem a virágot nézik meg először.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Reggel, kócosan a legjobb dolog erre kelni

Hungarian Big Brother VV8 (@micikee) által megosztott bejegyzés,

Pintér Tibor: "Jenifer alapvetően gátlásos lány"http://www.life.hu/sztarok/20190808-pinter-tibor-jenifer-alapvetoen-gatlasos-lany.htmlPintér Tibort nem zavarja, ha barátnője, Ilyés Jenifer bikinis képet posztol. Sőt! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFérfimagazinos fotókat készített Nánási Pál Tóth Andirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-ferfimagazinos-fotokat-keszitett-nanasi-pal-toth-andi-enekesnorol.htmlNánási Pál készített fotókat Tóth Andiról. A munkáról werkfilm is készült: látható, a fotózás végére a fiatal énekesnőről a melltartó is lekerült. TV + SztárokOrigoNegyedik gyermeke édesanyjával is szakított Mészáros Árpád Zsolt: de máris itt az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-negyedik-gyermeke-edesanyjaval-is-szakitott-meszaros-arpad-zsolt-de-maris-itt-az-uj-szerelem.htmlTavaly halasztotta el az esküvőjét Mészáros Árpád Zsolt és a legkisebb gyerekének édesanyja. Eleinte azt mondták, nincs gond, később a színész arról nyilatkozott, hogy problémáik vannak, most pedig kiderült: szakítottak. TV + SztárokRTLKLUBKét év után először lépett a nyilvánosság elé Kevin Spaceyhttp://www.life.hu/sztarok/20190805-ket-ev-utan-eloszor-lepett-a-nyilvanossag-ele-kevin-spacey-szinesz.htmlEgy kihasznált, majd cserbenhagyott bokszolóról szóló verset szavalt el egy antik görög szobor mellett a Római Nemzeti Múzeumban a férfiak szexuális zaklatásával vádolt, kétszeres Oscar-díjas amerikai filmszínész, Kevin Spacey, aki két év után először lépett a nyilvánosság elé. TV + Sztárok--Bódi Margó a hálószobatitkaikról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-bodi-margo-a-haloszobatitkaikrol-meselt-bodi-gusztival.html44 éve házas Bódi Margó és Bódi Guszti. A pár lovári roma hagyományok szerint él, ám az asszony most elmondta: boldogságuk egyik alapja a jó szex, a másik a jó étel. TV + Sztárok--Így fogyaszt ma alkoholt a Viszkis, azaz Ambrus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-fogyaszt-ma-alkoholt-a-viszkis-azaz-ambrus-attila.htmlAz italfogyasztási szokásairól is elhíresült Viszkis rabló, Ambrus Attila sosem tagadta: nem vetette meg az italt. Most pedig arról beszél, hogyan változott ez meg mára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.