Így szexelnek a mozgássérültek: ilyen lehetőségeik vannak

Forrás: Shutterstock -
mozgássérült szex szexuális élet intim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mozgássérültek szexuális életéről készült egy rövid dokumentumfilm.

Egy érdekes témát dolgozott fel nemrég a BBC. A csatorna egy videót készített azzal kapcsolatban, hogyan is juthatnak szexhez a mozgássérültek.

A filmben megszólal többek között egy 29 éves férfi, aki elárulta, ő már fizetett prostituáltnak a szexért. Ahogyan ő fogalmaz, a mozgássérültek is hosszú távú párkapcsolatra vágynak alapvetően, de nekik sokkal nehezebb ilyet találniuk, mint ép társaiknak.

Nyilatkozik egy szexmunkás is, akinek a szakterülete, hogy mozgássérültekkel foglalkozzon. Ő nagyon odafigyel kliensei igényeire, mint mondja, korábban ápolóként dolgozott, ezért kifejezetten ért ehhez.

Kelemen Anna teljesen pucéran vonaglik legújabb videójában (18+)http://www.life.hu/intim/20190803-kelemen-anna-teljesen-puceran-vonaglott-legujabb-szelfi-videojan-18.htmlKelemen Annánál nem újdonság, hogy meztelenül mutogatja magát. Ezúttal azonban semmit sem bízott a véletlenre. Intim--Vad orgiák Terry Rodgers festményein – Galéria (18+)http://www.life.hu/intim/20190802-vad-orgiak-terry-rodgers-festmenyein.htmlVad orgiákat mutat be festményein keresztül Terry Rodgers amerikai művész. IntimOrigoKiderült, van-e különbség a vidékiek és a budapestiek szexuális szokásai között (18+)http://www.life.hu/intim/20190801-kiderult-vane-kulonbseg-a-videkiek-es-a-budapestiek-szexualis-szokasai-kozott.htmlKiderült, hogy mi a különbség a budapestiek és a vidékiek szexuális szokásai között. IntimOrigoVéletlenül élőben közvetítette a kameruni focista, Clinton N'Jie, hogy a barátnőjével szexelhttp://www.life.hu/intim/20190731-veletlenul-eloben-kozvetitette-a-kameruni-focista-clinton-njie-hogy-a-baratnojevel-szexel.htmlClinton N'Jie kameruni labdarúgó véletlenül kiposztolta a szexuális együttlétét barátnőjével. Intim--Nagyon pórul járt a lány, aki a saját fürdővizén gazdagodott meghttp://www.life.hu/intim/20190721-nagyon-porul-jart-a-lany-aki-a-sajat-furdovizen-gazdagodott-meg.htmlBelle Delphine az Instagramon meztelenkedett és árulta a saját fürdővizét. Most azonban katasztrófa történt, a lány mindenét elvesztette. IntimOrigoAndy Zane pornórendező elmondta, milyen valójában az iparágban dolgozók élete (18+)http://www.life.hu/intim/20190729-andy-zane-pornorendezo-elmondta-milyen-valojaban-az-iparagban-dolgozok-elete-18.htmlA legtöbb embernek a pornófilmek forgatásairól alkotott képe igencsak messze áll a valóságtól. Ezen igyekszik változtatni Andy Zane többszörösen díjazott felnőttfilmrendező. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.