Spermát adományoz ez a férfi, hamarosan megszületik az 50. gyermeke

Forrás: Shutterstock -
Születés Sperminátor család gyermek sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világszerte Sperminátornak nevezik Ari Nagelt, aki olyan nőknek adományoz ingyen spermát, akiknek nincs pénze arra, hogy spermabankhoz forduljanak. A férfinek hamarosan megszületik az 50. gyereke. 

Ari Nagel egy 43 éves matematikaprofesszor, a világ pedig arról ismeri a nevét, hogy spermát adományoz olyan nőknek, akik gyermeket szeretnének, de nincs pénzük arra, hogy spermabankhoz forduljanak.

Hamarosan megszületik a Sperminátor 50. gyermeke – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi ingyen adja oda az örökítőanyagot, ezért sokan Sperminátornak nevezik. A Daily Star cikke szerint hamarosan megszületik az 50. gyermeke, egy kislány. Most egy 18 éves hajléktalan lányt, Kaienja Garricket ajándékozott meg, aki július 12-ére várja gyermekét és az East River Családi Központban lakik. Nagel azt mondja, nem kérdezte meg előre, hány éves a lány, de szerinte sokkal érettebb a koránál. A fiatal lány neveli a hétéves húgát is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.