14 éve él boldog házasságban a pár, 40 év korkülönbség van köztük

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/SwnsTom Wren -
házasság szex szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 83 éves Edna Martin 14 évvel ezelőtt ment hozzá a nála 40 évvel fiatalabb Simonhoz. Elárulták, hogy milyen a szexuális életük. 

Szerelem volt első látásra a 83 éves Edna Martin és 40 évvel fiatalabb párja, Simon kapcsolata. A férfi diszlexiában, diszpraxiában és Asperger-szindrómában szenved, Edna előtt soha nem volt barátnője.

Imádja egymást a pár Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/SwnsTom Wren

A pár egy orgonakoncert után váltotta első csókját. Mint mondták: esküvőjük után is cikkeztek róluk, akkor kaptak hideget-meleget, de ez nem tántorította el őket attól, hogy az utcán is kimutassák vonzalmukat. "Gyakran megállunk, és szenvedélyesen megcsókoljuk egymást" – mesélte Simon.

Azt is elárulta, hogy amikor esténként a kanapén ücsörögnek vagy elvonulnak a hálószobába, éppen olyanok mint a fiatalok – írja a Mirror.

Jobb ember leszek! mozgalom: a június az érintéséhttp://www.life.hu/intim/20190531-jobb-ember-leszek-mozgalom-a-junius-az-erintese.htmlÖlelés, simogatás, kézfogás – a legtöbb emberben ezek a szavak jó érzést keltenek, ám akadnak olyanok is, akik érzelmeiket inkább szavakkal vagy más tettekkel fejezik ki. A Jobb ember leszek! mozgalmunk júniusi kihívásában arra szeretnénk mindenki buzdítani, hogy fejezze ki az érzelmeit érintéssel. IntimOrigoEgy szexmunkás szerint vetkőző lányokat nézni az interneten nem számít megcsalásnak (18+)http://www.life.hu/intim/20190613-egy-szexmunkas-szerint-vetkozo-lanyokat-nezni-az-interneten-nem-szamit-megcsalasnak.htmlEgy szexmunkás vallott arról, hogy szerinte azok a férfiak nem csalják meg a párjukat, akik vetkőző lányokat néznek az interneten. Intim--Meztelen mellbimbókkal reklámozza új lemezét Madonna (18+)http://www.life.hu/intim/20190613-meztelen-mellbimbokkal-reklamozza-uj-lemezet-madonna.htmlMadonna egy meztelen női mellet ábrázoló fotóval reklámozza új lemezét. Intim--A szex rabja egy négygyermekes édesanya, a munkahelyén fogadja a partnereit (18+)http://www.life.hu/intim/20190611-a-szex-rabja-a-negygyermekes-edesanya-munkahelyen-fogadja-partnereit-18.htmlNem tud leállni az alkalmi partnerek keresésével a 39 éves, négygyermekes édesanya. Azt állítja, hogy a munkahelyén fogadja a férfiakat, nem tud betelni az izgalommal. IntimOrigoMolnár Anikó megmutatta műtétre váró dekoltázsáthttp://www.life.hu/intim/20190611-molnar-aniko-megmutatta-mutetre-varo-dekoltazsat.htmlNegyedjére is megműtteti kebleit Molnár Anikó. A közösségi oldalán pedig most meg is mutatta, hogyan fest a dekoltázsa. Intim--Megnyílt London első nudista kocsmája – Fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20190611-megnyilt-london-elso-nudista-kocsmaja.htmlMegnyílt London első nudista kocsmája. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.