Nyertes Zsuzsa őszintén beszélt: az időskori szexről mondta el a véleményét

Forrás: TV2 -
szex intim Nyertes Zsuzsa erotika időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időskorban sem kell lemondani az intim örömökről – vallja Nyertes Zsuzsa színésznő. Élő adásban mondta el őszintén, szerinte egy bizonyos kor után mennyire van helye az emberek életében a szexualitásnak. 

„Az egyik legfontosabb része a párkapcsolatnak nem is a szex, hanem a szerelem, az érintés, a szeretet, az ölelés, a csók. Azt hiszem, ez sokkal fontosabb, minthogy az ember idősebb korában is lepedőakrobata próbáljon lenni” – mesélte a Mokkában Nyertes Zsuzsa színésznő. Mint mondta, alig múlt 60, még nem is érzi, hogy az időskorúak tagja lenne.

„Ahogy múlik az idő, a vágyaink csökkennek, a nőknél is, a férfiaknál is” – folytatta Nyertes Zsuzsa, aki szerint ha egy pár tagjai szeretik egymást, ezt át lehet hidalni.

„És ha kevesebb is időskorban a szerelmeskedés, az ölelésnek mindennap ott kell lenni az életünkben” – jelentette ki a színésznő. Azt is elárulta, két kollégája is idősebb korban találta meg a szerelmet, és szinte szárnyalnak a boldogságtól.

Borotva és nemi herpesz: tényleg megfertőzhette az apját az egyetemista lány?http://www.life.hu/intim/20190520-borotva-es-nemi-herpesz-tenyleg-megfertozhette-apjat-az-egyetemista-lany.htmlKülönköltöztek a szülők, mert az édesapa nemi herpesszel fertőzödött meg. Állítja: nem csalta meg a feleségét. Egyetemista lányuk úgy sejti, talán ő lehet a hibás, de nem mer szólni a szülőknek. IntimOrigoPornófüggőségéről vallott egy férfi (18+)http://www.life.hu/intim/20190520-pornofuggosegerol-vallott-egy-ferfi.htmlEgy férfi vallott őszintén korábbi pornófüggőségéről. IntimOrigoEllen von Unwerth erotikus fotói a női testről: kivillanó mellek és bekötött szemek (18+)http://www.life.hu/intim/20190517-ellen-von-unwerth-erotikus-fotoi-a-noi-testrol-kivillano-mellek-es-bekotott-szemek.htmlCombfix, bekötött szem és kivillanó mellek: Ellen von Unwerth fotós munkái a női erotikát mutatják be, nagyon pajzán módon. IntimOrigoTippek, amiktől jobb lesz a férfiaknak a maszturbálás (18+)http://www.life.hu/intim/20190518-tippek-amiktol-jobb-lesz-a-ferfiaknak-a-maszturbalas.htmlHa ugyanazt a technikát alkalmazod tinikorod óta, akkor nem árt egy kis változatosságot belevinni. Íme, néhány tipp. IntimOrigoNők vallottak arról, miért szeretik az análszexet (18+)http://www.life.hu/intim/20190517-nok-vallottak-arrol-miert-szeretik-az-analszexet.htmlNemcsak a férfiak szeretik az análszexet: nők vallottak arról, miért is vannak odáig attól, ha a pasi hátulról hatol beléjük. IntimThinkstockA nyílt utcán elégítették ki egymást a nők - Videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190517-a-nyilt-utcan-elegitettek-ki-egymast-a-nok.htmlA biztonsági kamera rögzítette, ahogy Brisbane utcáin fényes nappal elégítik ki egymást a nők. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.