Pilát Gábor: Sokan a párkapcsolatból is sportot csináltak

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor párkapcsolat Tabuk nélkül a párkapcsolatról szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen az emberek kizárólag a megélhetés miatt fogtak halat. Mára fura sport lett belőle, el is nevezték, sporthorgászat lett a neve. Mindazon túl, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy a hal ne pusztuljon bele az ember mulatságos hóbortjába, kifogás után visszadobják a vízbe.

Sokan a párkapcsolatból is sportot csináltak, és párt pecáznak maguknak. Lányok úszózási technikát használnak, a fiúk fenekezőt. Természetesen ebben a sportban sem adják könnyen a sikert. Kell hozzá minimum egy előnyös szelfi, egy jó applikáció, ami még kívánatosabbá teszi a képet, egy menő bemutatkozó szöveg, egy internetes felület, és indulhat a móka.

A „gyakorlat teszi a mestert” mondás ebben a szakkörben is igaz, minél tapasztaltabb horgász lesz az illető, annál jobban tudja, hogy melyik tóra érdemes napijegyet váltani, melyik hal mire harap és mivel érdemes beetetni.

Sokan a párkapcsolatból is sportot csináltak Forrás: Shutterstock

A nagyonokos-telefon mint kapásjelző azonnal értesít, amikor a csalit bekapja az áldozat, horgásznyelven jöhet a „bevágás”. Ez még nem az, amire gondolsz, itt még csak stabilizálod a horgot, hogy rendesen akadjon a hal szájába. Néhány sokat ígérő és még többet sejtető üzenet, és jöhet is az első randi. Ez már a fárasztás fázisa. Léteznek halak, akik ellenállás nélkül megadják magukat, és akadnak olyanok, akik megizzasztják a horgászt. Előfordul, hogy lelankad a hal, mielőtt partra segítik, de többnyire közelebbi élményt szerez a kifogójával.

Vannak olyan emberek, akiknek a „fiatal vagyok és bohó” mentség a korukra való tekintettel már nem használható, így marad a sporthorgászat, akarom mondani társhalászat. Szóval ha nem ilyen módon akarsz horogra akadni, óvakodj a sporthorgásztól. Ő miután odarángatott magához és megszákolt, vissza fog dobni a vízbe. Egyrészt tudja, hogy az aranyhal is előbb döglik meg, minthogy megszokná az életet víz nélkül, de van egy ennél fontosabb oka is. Ő nem akar komoly kapcsolatot, neki ez csak sport.

Pilát Gábor: Nem a korral van a baj, és nem is a szerelemmelhttp://www.life.hu/intim/20190516-pilat-gabor-a-meghasonulasrol.htmlNapjainkra a felelőtlenség életstílus lett, a másikkal való összejátszás pedig maga az önmegvalósítás. IntimOrigoFájdalommal jár a szex? A hüvelyszárazság lehet az okahttp://www.life.hu/intim/20190516-fajdalommal-jar-a-szex-ez-lehet-az-oka.htmlTöbb oka is lehet annak, ha fájdalmat érzünk az intim együttlét közben. Érdemes utánajárni, hogy mi okozza a panaszokat, mert szerencsére a legtöbb esetben viszonylag rövid időn belül megszüntethető a probléma. IntimOrigoNői tabuk: amikről nem beszélünk szívesen http://www.life.hu/intim/20190510-noi-intim-tabutemak.htmlSe szeri, se száma azoknak a női dolgoknak, amikről nem beszélünk szívesen. Pedig többnyire hétköznapi dolgok ezek, amelyeken minden nő átesik életében legalább egyszer. Sokan kétes forrásokból tájékozódnak az egyes tünetekről, betegségekről, fertőzésekről, ám az önmagunk által felállított diagnózisok, kezelési gyógymódok sok esetben tévútra visznek bennünket és veszélyesek is lehetnek. Éppen ezért tegyük félre a szégyenérzetünket, a szemérmességünket és beszéljünk őszintén a nőket érintő intim problémákról! IntimOrigoTeszt! Satisfyer Luxury: Megfizethető luxus a szexjátékszerek piacán (18+)http://www.life.hu/intim/20190508-satisfyer-luxury-szexualis-segedeszkoz-teszt.htmlHabár a Satisfyer termékcsalád hírnevét a kirívóan olcsó segédeszközei kapcsán szerezte, mindez nem jelenti azt, hogy ne találnánk a kínálatukban a legmagasabb vásárlói igényeknek is megfelelő termékeket. A legjobb példa erre a Satisfyer Luxury néven piacra lépő, léghullámos csiklóizgató, amelyet rutinos tesztelőpárosunk hölgy tagja, Dóri tett próbára! IntimOrigoPilát Gábor gondolatai a dicsőségrőlhttp://www.life.hu/intim/20190423-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-dicsosegrol.htmlAzt mondják, hogy a dicsőség az egyik legcsábítóbb és legcsalfább ribanc az életben, mert miután megszerezted, hamar átveszi az irányítást, és a szó szoros és átvitt értelmében is az ember „fejébe száll”. IntimOrigoPilát Gábor: „A boldogság iránti kényszeres vágy a boldogtalanság csírája”http://www.life.hu/intim/20190328-pilat-gabor-a-boldogtalansag-csirajarol.htmlAz ember gyakran azt gondolja, hogy nem lehet boldog biztonságérzet nélkül. Éppen ezért mindent meg is tesz, hogy az élete legkülönbözőbb területeit biztonságban tudhassa. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.