Borotva és nemi herpesz: tényleg megfertőzhette az apját az egyetemista lány?

Forrás: Dreamstime -
borotva nemi betegség egyetemista fertőzés nemi herpesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különköltöztek a szülők, mert az édesapa nemi herpesszel fertőzödött meg. Állítja: nem csalta meg a feleségét. Egyetemista lányuk úgy sejti, talán ő lehet a hibás, de nem mer szólni a szülőknek. 

Szigorú nevelést kapott az a lány, aki a Reddit nevű oldalon tette közzé a történetét. A Mirror nevű brit lap írt cikket a témában. A lány azt mondja, hogy amikor elkezdett egyetemre járni, igyekezett minél teljesebben megélni a szabadságát, ekkor vesztette el a szüzességét is.

Az egyéjszakás kaland során nemi herpeszt kapott, orvoshoz fordult. A gyógyszeres kezelés hatására enyhültek a tünetek, a fertőzésveszély is szinte a nullára csökkent. Karácsonykor hazautazott a szüleihez. Ekkor meghívták egy házibuliba, ahol ott volt az a srác is, akiben a gimiben szerelmes volt. Úgy gondolta, megpróbálja becserkészni, hátha most összejönnek.

Az egyetemista lány fél, hogy nemi herpesszel fertőzte meg az apját Forrás: Dreamstime

"Rájöttem, hogy nincs otthon borotvám, így apám egyik eldobhatóját használtam. Rohantam, egy kicsit megvágtam magam, de úgy gondoltam, sebaj" – írta bejegyzésében a lány. A sráccal végül nem sikerült összejönnie.

Az anyja hetekkel később sírva hívta fel, hogy elmondja: különköltöztek, mert az apja nemi herpeszt kapott. A férfi azt állítja, nem csalta meg a feleségét. Az egyetemista kutatott egy kicsit a neten, és úgy tudja, ő is átadhatta az apjának a betegséget, az orvos szerint azonban szinte lehetetlen.

Az egyetemista nem meri elmondani a szüleinek az elméletét.

Pornófüggőségéről vallott egy férfi (18+)http://www.life.hu/intim/20190520-pornofuggosegerol-vallott-egy-ferfi.htmlEgy férfi vallott őszintén korábbi pornófüggőségéről. IntimOrigoEllen von Unwerth erotikus fotói a női testről: kivillanó mellek és bekötött szemek (18+)http://www.life.hu/intim/20190517-ellen-von-unwerth-erotikus-fotoi-a-noi-testrol-kivillano-mellek-es-bekotott-szemek.htmlCombfix, bekötött szem és kivillanó mellek: Ellen von Unwerth fotós munkái a női erotikát mutatják be, nagyon pajzán módon. IntimOrigoTippek, amiktől jobb lesz a férfiaknak a maszturbálás (18+)http://www.life.hu/intim/20190518-tippek-amiktol-jobb-lesz-a-ferfiaknak-a-maszturbalas.htmlHa ugyanazt a technikát alkalmazod tinikorod óta, akkor nem árt egy kis változatosságot belevinni. Íme, néhány tipp. IntimOrigoNők vallottak arról, miért szeretik az análszexet (18+)http://www.life.hu/intim/20190517-nok-vallottak-arrol-miert-szeretik-az-analszexet.htmlNemcsak a férfiak szeretik az análszexet: nők vallottak arról, miért is vannak odáig attól, ha a pasi hátulról hatol beléjük. IntimThinkstockA nyílt utcán elégítették ki egymást a nők - Videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190517-a-nyilt-utcan-elegitettek-ki-egymast-a-nok.htmlA biztonsági kamera rögzítette, ahogy Brisbane utcáin fényes nappal elégítik ki egymást a nők. IntimOrigoA vagináján keresztül bújt ki egy nő méhe, műteni kelletthttp://www.life.hu/intim/20190514-vaginajan-keresztul-bujt-ki-egy-no-mehe-muteni-kellett.htmlA kínai Csiangszu tartományban esett meg, hogy egy 60 éves nőt kórházba kellett szállítani, amikor a hüvelyén keresztül kibuggyant a méhe. A rendellenességet műtéttel kellett orvosolni. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.