19 éves korában lemondott a szexről, elárulta, miért tette

Forrás: Shutterstock -
szeretkezés házasság párkapcsolat szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jess 19 évesen lemondott a szexről és azt is elárulta, miért.

Jess 16 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét, és az elmúlt években összesen öt férfival létesített szexuális kapcsolatot. Most, 21 évesen boldog párkapcsolatban él – immár szexmentesen.

A The Sunnak elárulta, tinédzserként a szex a boldogság kulcsát jelentette számára. Folyamatosan kereste a szerelmet, odafigyelt a külsejére, állandóan a testsúlyát méregette. Úgy érezte, ha nem néz úgy ki, mint egy Instagram-modell, akkor nem is lehet szexi. Sok pénzt költött csipkés fehérneműkre és nem számított az sem, ha azok kényelmetlenek voltak.

Hamarosan azonban elkezdett szorongani, depressziós lett. Amikor szomorúságot érzett, szeretkezett az aktuális párjával, mert azt gondolta, attól jobb lesz a hangulata.

A nő állítja, most boldogabb, mint valaha – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ekkor találkozott az egyetemen Josh-sal, akivel hamar egymásba szerettek. A fiú elárulta, nagyon vallásos és a szexszel várni szeretne az esküvőig. Jess ekkor jött rá, hogy mi is az, ami igazán boldoggá teszi. Párjával immár 18 hónapja vannak együtt, és megelégszenek a csókokkal és az ölelésekkel, este külön ágyban fekszenek le aludni.

Az, hogy úgymond cölibátust fogadtam, nem azt jelenti, hogy apáca vagyok. Csak tisztelem a párom hitét és nekem is jót tesz, ha addig visszafogom magamat. És azt kell, hogy mondjam, most boldogabb vagyok, mint valaha.”

Szexfüggő klienseiről mesélt egy domina (18+)http://www.life.hu/intim/20190513-szexfuggo-klienseirol-meselt-egy-domina.htmlKliensei szexfüggőségéről vallott egy hivatásos domina. Intim--Ebben a pózban kényeztesd magad, ha nagy élvezetet akarsz (18+)http://www.life.hu/intim/20190513-ebben-a-pozban-kenyeztesd-magad-ha-nagy-elvezetet-akarsz.htmlÖnmagunk kényeztetését is érdemes feldobni, ebben a pózban garantáltan nagy élvezetre számíthatsz. IntimThinkstockA túl szoros farmer veszélyeztetheti a vaginád egészségéthttp://www.life.hu/intim/20190511-a-tul-szoros-farmer-veszelyeztetheti-a-vaginad-egeszseget.htmlImádják a nők a szűk, alakra simuló farmernadrágokat, ám azzal kevesen vannak tisztában, hogy az intim területek egészségére rossz hatással lehetnek ezek a ruhadarabok. Elősegítik ugyanis a vulvodynia kialakulását. Intim--Kaethe Butcher német művész pajzán alkotásai: a leszbikus szerelmet is bátran bemutatja (18+)http://www.life.hu/intim/20190510-kathe-butcher-nemet-muvesz-pajzan-alkotasai-a-leszbikus-szerelmet-is-batran-bemutatja.htmlKaethe Butcher német művész tabuk nélkül ábrázolja a meztelen női testeket és a leszbikus szerelmet is. Munkái provokatívak és szenvedélyesek. IntimOrigoSharon Stone mellbimbóit is megmutatta egy magazin borítójánhttp://www.life.hu/intim/20190510-sharon-stone-mellbimboit-is-megmutatta-egy-magazin-boritojan.html61 évesen is elképesztően néz ki Sharon Stone, akit most a portugál Vogue címlapjára fotóztak. Mellbimbóját is megvillantotta, sőt azt is elárulta, hogy pályája elején nem találták elég kívánatosnak. Intim--Pilát Gábor: Ez a hittudomány igazi szerelmi paradoxonahttp://www.life.hu/intim/20190508-pilat-gabor-a-hazassagrol.htmlOscar Wilde szerint „A bigámia azt jelenti, hogy eggyel több feleségünk van a kelleténél – a monogámia szintén". Nemcsak a régi korok embereinek, de mai keresztényeknek is fejtörést okoz a házasság helyes értelmezése. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.