sztriptíztáncosnő párkeresés társkeresés Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt olyan férfi az életében, aki egyáltalán nem tisztelte – meséli a sztriptíztáncosként és pornószínésznőként dolgozó nő, aki most elmondta, milyen randizni, amikor valakinek ez a szakmája. 

A Daily Star cikkében egy sztriptíztáncosnő elmesélte, hogy ezzel a foglalkozással sokkal nehezebb határokat felállítani egy párkapcsolatban.

Volt például az életében egy Sam nevű férfi, aki nem tisztelte őt. Munkából hazaérve arra kérte őt, hogy táncoljon neki. "Ha séf lenne a feleséged, azt várnád, hogy otthon is csak főzzön neked?" – tette fel a kérdést a nő.

Szabályokat állít fel a szexmunkás a férfiaknak (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Ez a határ elhomályosult. Nem értette, hogy a munkám tiszteletet érdemel" – fogalmazott a szexmunkás, akinek eddigi párkapcsolataiban a féltékenység is nagy gondot jelentett.

A nő, aki pornófilmekben is szerepelt már, elárulta, hogy egyik korábbi barátja mindenkinek elmesélte, hogy mivel foglalkozik, anélkül, hogy a beleegyezését kérte volna.

"Egyértelműbb határokat állítok fel, mielőtt valakit újra beengedek az életembe" – mondta a sztriptíztáncosnő.

Pilát Gábor a hitről: "Minden a hited szerint történik, és a hited alapja a vágy"http://www.life.hu/intim/20190508-pilat-gabor-a-hitrol.htmlMinden a hited szerint történik, és a hited alapja a vágy. Egyfajta természetes belső késztetés arra, hogy megtaláld önmagad. IntimOrigoFiataloknak ad szextanácsot Kovi: vlogot indított (18+)http://www.life.hu/intim/20190507-fiataloknak-ad-szextanacsot-kovi-vlogot-inditott.htmlKovi, az egykori pornófilmes vlogot indított, méghozzá azért, hogy szextanácsokat, felvilágosítást adjon a fiataloknak. IntimOrigoMiley Cyrus az ágyban pózol: meztelen melleit a kezével takarjahttp://www.life.hu/intim/20190507-miley-cyrus-az-agyban-pozol-meztelen-melleit-a-kezevel-takarja.htmlMiley Cyrus megint megmutatta vad és szexi oldalát: meztelen mellekkel pózol az ágyban. Intim--Pucér mellet villantott Sharon Stone – fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20190507-pucer-melleket-villantott-sharon-stone.htmlSharon Stone 61 évesen villantotta meg mellbimbóit egy magazin címlapján. IntimOrigoA női fenék ihlethette a szív formájáthttp://www.life.hu/intim/20190506-a-noi-fenek-ihlethette-a-sziv-formajat.htmlKiderült, honnan eredhet a szív formája. IntimOrigoEzek lehetnek a jelei annak, ha megcsal a barátnődhttp://www.life.hu/intim/20190506-ezek-lehetnek-a-jelei-annak-ha-megcsal-a-baratnod.htmlNem vagy benne biztos, hogy a barátnőd őszinte hozzád? Most eláruljuk, mi az az 5 jel, ami arra utalhat, hogy esetleg megcsal téged. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.