Ezek lehetnek a jelei annak, ha megcsal a barátnőd

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat barátnő hűtlenség megcsalás Jelek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vagy benne biztos, hogy a barátnőd őszinte hozzád? Most eláruljuk, mi az az 5 jel, ami arra utalhat, hogy esetleg megcsal téged.

Gyakran van rosszkedve

Ha gyakran látod a párodat zsémbesnek, nyűgösnek, lehet, hogy elkezdhetsz aggódni. Előfordulhat, hogy a munkahelyi stressz okozza a frusztrációját, ugyanakkor az is lehet, hogy egy másik pasi lépett be a képbe.

Többször elhangzik: „Csak barátok vagyunk”

Ha férfiakat említ a beszélgetés során és mintegy megnyugtatólag rendszerint hozzáteszi kiegészítésként, hogy „csak barátok vagyunk”, akkor az egy idő után gyanússá válhat számodra.

Ezek a jelei annak, ha a nő megcsalta a párját Forrás: Shutterstock

Elkalandozik a figyelme

A nők többnyire figyelmesnek és jó hallgatóságnak bizonyulnak, barátnőik és párjuk panaszát is rendre végighallgatják. Ha azonban azt látod, az utóbbi időben bármit mondasz neki, a figyelme elkalandozik, gyanakodhatsz, hogy valaki máson jár az esze.

Kerüli a vitákat

Ha rákérdezel, hogy megcsal-e és kitérő válaszokat ad, megpróbálja elkerülni a vitát vagy csak hallgat, akkor az is előfordulhat, hogy nem akarja neked az igazat megvallani.

Kerüli az együttléteket

Ha az utóbbi időben azt vetted észre, ritkultak a szexuális együttléteitek vagy legalábbis észrevehetően enyhült a szenvedélye irántad, lehetséges, hogy van valakije – írja a StandardMedia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.