Pilát Gábor gondolatai a dicsőségről

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról dicsőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondják, hogy a dicsőség az egyik legcsábítóbb és legcsalfább ribanc az életben, mert miután megszerezted, hamar átveszi az irányítást, és a szó szoros és átvitt értelmében is az ember „fejébe száll”.

Persze választhatod a langyos vizet, hogy elkerüld az elbizakodottságot, sőt el is nevezheted biztonságos arany középútnak az életet, de ebben az állapotban biztosan nem fog megkörnyékezni a szenvedély, mint a siker egyik legfontosabb záloga. Ezt gyakran elfelejtjük, sőt az erre való képességünket is. Elfelejtjük, hogy mi magunk is a szenvedély pillanatában fogantunk, mert a szerelem erről az érzésről szól. De nem csak a szerelem. Az egész élet. Úgyhogy ne a csábító ribanctól félj, azt urald, inkább félj a rutintól, a középszerűségtől és a langyos vízben tocsogó élettől.

A dicsőség az egyik legcsábítóbb ribanc az életben, mert miután megszerezted, hamar átveszi az irányítást Forrás: Shutterstock

Manapság szinte mindenki ír, és szinte senki nem olvas, de inkább írj rosszul szenvedéllyel, mint olvass jól megszokásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.