Sok pénzt gyűjtöttek a brit falu lakói a meztelen naptárjukkal

Forrás: NORTHFOTO/Kate Hennessey/SWNS.COM/Kate Hennessey/Swns.Com -
Anglia pénz meztelen naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelen naptárral gyűjtöttek pénzt a brit falu lakói, az akció pedig sikerrel zárult: ennyit pénz folyt be a különleges kalendáriumból. 

A brit Iwade falu lakói úgy döntöttek, hogy a jó cél érdekében ledobják a textilt. A 2019-es évre olyan jótékonysági naptárral készültek, amelyen a falu egyes lakói majdhogynem pucéran láthatók. Fodrász, kutyakozmetikus és személyi edző is vállalta, hogy munka közben készítsenek róluk nem mindennapi felvételeket, és meg is lett az eredménye: 1100 fontot, vagyis több mint 380 ezer forintot gyűjtöttek össze, amelyet jótékonyságra ajánlottak fel. 500-500 fontot adományoztak két alapítványnak, 100 fontot pedig a templomnak.

Munka közben pózoltak meztelenül a falu lakói Forrás: NORTHFOTO/Kate Hennessey/SWNS.COM/Kate Hennessey/Swns.Com
20 éve teszteli a szexuális játékokat az újságíró: erre a háromra esküszik (18+)http://www.life.hu/intim/20190416-20-eve-teszteli-a-szexualis-jatekokat-az-ujsagiro-erre-a-haromra-eskuszik.htmlAz újságíró 18 éve ír a szexről és 20 éve tesztel szexuális játékszereket. Egyedül és partnerekkel is kipróbált már különféle szerkezeteket, most pedig elárulta, melyik az a három eszköz, amiért érdemes pénzt kiadni. IntimOrigoEgyre népszerűbbek a maszturbáló klubok (18+)http://www.life.hu/intim/20190416-egyre-nepszerubbek-a-maszturbalo-klubok.htmlKiderült, hogy egyre több heteró férfi jár maszturbáló klubba. IntimOrigoVégzéssel tiltanák meg egy londoni férfinak, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen a feleségével (18+)http://www.life.hu/intim/20190412-vegzessel-tiltanak-meg-egy-londoni-ferfinak-hogy-szexualis-kapcsolatot-letesitsen-felesegevel.htmlEgy londoni férfinak megtiltanák, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen a feleségével. Ugyan évtizedek óta házasok, a nő mentális egészségének romlása miatt kezdeményezték az eljárást. IntimThinkstockMeztelen takarítókat foglalkoztat egy skót nőhttp://www.life.hu/intim/20190414-meztelen-takaritokat-foglalkoztat-egy-skot-no.htmlEgy nő mesélt arról, mennyire sikeres a cége, amely meztelen takarítókat foglalkoztat. Intim--Meztelenül jógázó modellt kapott lencsevégre a fotográfushttp://www.life.hu/intim/20190412-meztelenul-jogazo-modellt-kapott-lencsevegre-a-fotografus.htmlMeztelenül jógázva kapta lencsevégre modelljét James Felix fotográfus. IntimOrigoBrit szexmunkás vallott kliensei legbizarrabb kéréseiről (18+)http://www.life.hu/intim/20190410-brit-szexmunkas-vallott-klinesei-legbizarrabb-kereseirol.htmlBrit szexmunkás vallott kliensei legbizarrabb kéréseiről: egyik vendége kisbabának szeret beöltözni. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.