Testvérével csókolózott a PrankInvasion nevű YouTube-csatorna készítője – videó

Forrás: Youtube/PrankInvasion -
YouTube testvér videó csókolózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A PrankInvasion nevű YouTube-csatorna készítője kiakasztotta a követőit: a saját húgával csókolózott. 

Chris Monroe, aki a PrankInvasion nevű YouTube-csatorna készítője, kiakasztotta a követőit az egyik videójával. A fiú ugyanis – aki többnyire csínyeket, úgynevezett prankeket tölt fel a videómegosztóra – a saját húgával csókolózott.

A testvérével csókolózott a PrankInvasion nevű YouTube-csatorna készítője Forrás: Youtube/PrankInvasion

Megkérte féltestvérét, Kaitlyn O'Connort, hogy játszanak egy játékot, és amennyiben a lány veszít, csókolózniuk kell. És így is történt. Az erről készült videót már 3 milliónál is többen látták, és az emberek többsége felháborodott, sokan pedig remélik, hogy valójában nem a húga az, akivel csókolózott.

Egy bevásárlóközpont tetején esett egymásnak egy szerelmes pár: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190410-egy-bevasarlokozpont-tetejen-esett-egymasnak-egy-szerelmes-par-video-18.htmlBejárta az internetet az a videó, amelyen egy szerelmes pár a bevásárlóközpont tetejét vélte a legjobb helynek az erotikus együttléthez. Ám a bámészkodókkal nem számoltak. IntimOrigoAz anális szexről indított felvilágosító foglalkozást egy egyetem (18+)http://www.life.hu/intim/20190410-az-analis-szexrol-inditott-felvilagosito-foglalkozast-egy-egyetem.htmlAz anális szexről indított felvilágosító foglalkozást egy egyetem, de nem mindenki örül neki. IntimThinkstockFérjhez megy tinédzser fia legjobb barátjához egy anyukahttp://www.life.hu/intim/20190410-ferjhez-megy-tinedzser-fia-legjobb-baratjahoz-egy-anyuka.htmlBeleszeretett tinédzser fia legjobb barátjába egy anyuka. Feleségül is megy hozzá. IntimOrigoNőgyűlölő bemutatkozása miatt okozott felháborodást egy társkereső férfihttp://www.life.hu/intim/20190410-nogyulolo-bemutatkozasa-miatt-okozott-felhaborodast-egy-tarskereso-ferfi.htmlEgy nő osztotta meg a Twitteren azt a Tinder-profilt, ami elvette a kedvét a randizástól: a férfi nőgyűlölő szabályai másokat is kiakasztottak. IntimOrigoVasvári Vivien és Fecsó szinte mindennap szexelnekhttp://www.life.hu/intim/20190410-vasvari-vivien-es-fecso-szinte-minden-nap-szexelnek.htmlVasvári Vivien a közösségi oldalán árulta el, hogy a férjével, Fecsóval majdnem mindennap szeretkeznek. IntimOrigoPilát Gábor: mit nevezünk perverziónak?http://www.life.hu/intim/20190408-pilat-gabor-a-perverziorol.htmlA perverzió az a fogalom, amely első hallásra nehezen tud pozitív értelemben feltűnni. Az értelmező kéziszótár szerint is: „elfajulás, elferdülés, nemi eltévelyedés”. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.