Nőgyűlölő bemutatkozása miatt okozott felháborodást egy társkereső férfi

társkereső Tinder nőgyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő osztotta meg a Twitteren azt a Tinder-profilt, ami elvette a kedvét a randizástól: a férfi nőgyűlölő szabályai másokat is kiakasztottak.

Az online társkeresés világában az első benyomás fontosabb, mint eddig bármikor. Mindössze néhány sorból és pár fotóból ítélik meg egymást a felhasználók, a visszautasítás pedig könnyebb és következmények nélkülibb, mint élőben: elegendő balra húzni az illető fotóját. Ennek ellenére valamiért akadnak olyan felhasználók, akik nem igyekeznek a legjobb benyomást tenni. Erre jó példa egy Twitteren terjedő fotó, amelyen egy tinderes – online társkereső alkalmazás – profil látható.

Nőgyűlölő bemutatkozása miatt okozott felháborodást Kirk Forrás: Twitter

A képen szereplő férfi bemutatkozása váltott ki felháborodást. Íme, az a három szabály, amit a Kirk fontosnak tart.

  • Nem akarok mostohaapa lenni, de egy gyerek még belefér. Én sajátokat akarok, köszi.
  • Ha randiztál fekete fiúkkal, vagy gondolkozol rajta, akkor ne is írj.
  • Nem akarok időrablókkal találkozni, vagy olyannak, aki lelejmol. Menjetek, és dolgozzatok meg a saját pénzetekért lusta r*bancok.

A férfi ezek mellett megemlíti, hogy van egy kétszobás lakása, testépítéssel foglalkozik, sokat eszik és elég nemtörődöm típusú. A leírásához mellékelt fotója is beszédes: letolt nadrággal pózol egy tükör előtt.

Kirk profilját egy Trash Queen nevű twitteres osztotta meg azzal, hogy szeretett volna adni a Tindernek egy esélyt, de ezt látva elment a kedve a randizástól. A felhasználók pedig egyetértettek vele. „Kedves férfiak, ez itt Kirk. Narcisztikus, rasszista, nőgyűlölő, téveszmékkel rendelkező izomagy. Ne legyél olyan, mint Kirk" – írta az egyik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.