Férjhez megy tinédzser fia legjobb barátjához egy anyuka

házasság tinédzser szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beleszeretett tinédzser fia legjobb barátjába egy anyuka. Feleségül is megy hozzá.

Chase 11 éves volt, amikor megismerkedett a legjobb barátja, Jaice édesanyjával, Jaimee-vel. A fiú mára felnőtt, nagykorú lett, és azt tervezi, hogy összeházasodik a most 39 esztendős nővel. A pár akkor került igazán közel egymáshoz, amikor eljártak ketten futni, hogy Jaimee-nek sikerüljön megszabadulnia a pluszkilóitól. Az együtt töltött idő alatt rájöttek, hogy szerelmesek egymásba. A kapcsolatnak a nő fia is nagyon örül.

Az első csók mindent megváltoztatott. Míg korábban el sem tudtam képzelni, hogy ez megtörténjen, azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Összesen három gyermekem van, és nagyon fontos volt számomra, hogy ők is elfogadják ezt a kapcsolatot. Szerencsére semmi problémájuk nem volt ezzel" – idézi a Metro Jaimee szavait.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Azóta az eljegyzés is megtörtént, és a nő elárulta, kell még idő, mire lezárul a válása, de a párjával már minden apró részletet megterveztek az esküvővel kapcsolatban.

Nagyon szeretem Jaimee személyiségét. Alig várom, hogy feleségül vegyem! Nagyszerű humora van, és sokat fejlődtem általa, már nem vagyok olyan lusta, mint voltam" – mondta el a büszke vőlegény.

Sokan anya-fia párosnak nézik őket, és bizarrul hangozhat, hogy Chase legjobb barátja hamarosan a mostohafia lesz, de őket egyáltalán nem zavarja, ki mit gondol a kapcsolatról.

A párról készült közös fotókat ide kattintva nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.