Ezekkel a pasikkal soha ne randizz

Forrás: Shutterstock -
pasik párkapcsolat szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cikkünkben most eláruljuk, melyik az a 4 pasitípus, amelyet érdemes elkerülnöd.

Aki miatt mindig elnézést kell kérned

Ha azt veszed észre, hogy a pasidat folyton mentegeted a barátaid vagy az anyukád előtt, akkor komoly baj van. Ha állandóan elnézést kell kérned a viselkedése miatt, és különböző okokra fogod, hogy miért is olyan, amilyen, akkor talán jobb, ha szakítasz vele.

Aki túl jól néz ki az Instán

Régóta figyeled, hogy milyen szexi fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalán? Csak óvatosan! Ne hagyd, hogy a mosolyával levegyen a lábadról. Attól, hogy jó pasi, nem biztos, hogy kedves is. Lehet, hogy valójában nagyon unalmas, és még buta is.

Ezektől a pasiktól óvakodj Forrás: Shutterstock

Aki ki akar sajátítani téged

Ha a kedvesed folyton manipulál, és ki akar téged sajátítani, jobb, ha átértékeled a kapcsolatotokat. Nagyon szép gesztus, ha naponta tízszer felhív, és virágokat küldözget neked a munkahelyedre, de ha nehezményezni, hogy esténként a barátnőiddel akarsz találkozni, vagy számon kéri, ha túlságosan későn érsz haza, akkor talán jobb, ha véget vetsz a kapcsolatnak.

Aki túl gyors tempót diktál

Épp túl vagytok az első együtt töltött éjszakán, de máris az esküvőt emlegeti? Próbáld megbeszélni vele, hogy lassítsatok. Hidd el, mindennek el fog jönni az ideje, nem érdemes kapkodni – ajánlja a Huffington Post.

Pilát Gábor: Azok, akik benne maradnak a rossz kapcsolatbanhttp://www.life.hu/intim/20190321-pilat-gabor-a-hazassagrol-hazassagtoresrol-valasrol.htmlVannak manapság, akik a házasságukat jobban megbánják, mint az ifjúkori kicsapongásaikat, és annak ellenére, hogy bármikor pár ezer forintért beadhatnák a válókeresetet, benne maradnak a rossz kapcsolatban. Szidják a partnerüket, és hűtlenséggel igyekeznek enyhíteni a testi-lelki terheiket, de eszük ágában sincs válni. IntimOrigoEzek a lovaglópóz új formái: próbáld ki a nagyobb gyönyörért (18+)http://www.life.hu/intim/20190321-ezek-a-lovaglo-poz-uj-formai-probald-ki-a-nagyobb-gyonyorert.htmlÉrdemes a közkedvelt lovaglópózt kicsit új formába csomagolni: így próbáld ki. Intim--Tangabugyiban pucsított a szexi influenszer, Ona (18+)http://www.life.hu/intim/20190321-tangabugyiban-pucsitott-be-a-szexi-influencer-ona.htmlRengeteg követőre tett szert merész fotóival a közösségi oldalon a gyönyörű Ona. IntimOrigoIlyen egy férfi szexmunkás élete: Lothario elárulta, miket kérnek tőle a nők (18+)http://www.life.hu/intim/20190321-ilyen-egy-ferfi-szexmunkas-elete-lothario-elarulta-miker-kernek-tole-a-nok.htmlEgy férfiprostituált vallott arról, milyen is az élete: kiderült, nagyon élvezi a luxusnyaralásokat és az izgalmas szexkalandokat, de vannak olyan kérések, amelyeket nem teljesít. IntimOrigoForgalmas utca kellős közepén kapta elő a melleit a magyar modell, Vass Zitahttp://www.life.hu/intim/20190319-forgalmas-utca-kello-kozepen-kapta-elo-melleit-a-magyar-modell-vass-zita.htmlAz Amerikában élő magyar modell, Vass Zita a nyílt utcán mutatta meg mellbimbóit. IntimOrigoTúlsúlyos szereplőkkel ábrázolja a Kámaszútra szexpózait egy művész (18+)http://www.life.hu/intim/20190314-tulsulyos-szereplokkel-abrazolja-a-kamaszutra-szexpozait-egy-muvesz.htmlFernando Botero Angulo egy különleges illusztrációsorozatot készített túlsúlyos párok szexuális életéről. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.