Férjének szánt szexvideót posztolt véletlenül a Facebookra egy nő

Forrás: Kaboompics / Pexels -
szexvideó szex Facebook videó kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos: véletlenül kiposztolta egy nő a Facebookra, ahogy önmagát kényezteti.

Távol lévő férjét szerette volna jó kedvre deríteni egy nő, de a terve nagyon rosszul sült el. A bolgár Zejnepa egy élő videót indított a Facebookon, miközben szexuálisan kényeztette magát. A felvétel azonban korántsem volt privát, hiába szerette volna csak a párjának elküldeni, véletlenül nyilvánossá tette, és mind a kétezer ismerőse végignézhette.

Ami pedig ennél is rosszabb, a videót a nő 20 éves nagyfia is látta, a férj pedig alaposan összeveszett a feleségével, amiért ilyet csinált – számolt be róla a The Sun.

Kínos videót posztolt a Facebookra egy nő Forrás: Kaboompics / Pexels
Újabb babaváró bulit szervez Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190318-ujabb-babavaro-bulit-szervez-meghan-markle.htmlÚjabb babaváró bulit szervez Meghan Markle: immár Angliában. TV + Sztárok--Szabados Ágira újra rátalált a szerelem? Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-szabados-agira-ujra-ratalalt-a-szerelem-arulkodo-foto.htmlÚgy tűnik, újra rátalált a szerelem és a boldogság Szabados Ágira: egy fotóval tudatta a jó hírt. TV + Sztárok--Rácz Ildikó, vagyis VV Gigi a várandósságról: már érzi, hogy terhes http://www.life.hu/sztarok/20190318-racz-ildiko-vagyis-vv-gigi-a-varandossagrol-mar-erzi-hogy-terhes.htmlVV Gigi a várandósságáról beszélt a követőinek: most, hogy 32 hetes terhes, már érzi a teste változásait. TV + SztárokOrigoFonogram díjra jelölték Curtis és Majka 3 dalát: együtt veszik át a díjat, ha megnyerikhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-fonogramdijra-jeloltek-curtis-es-majka-3-dalat-egyutt-veszik-at-a-dijat-ha-megnyerik.htmlCurtist és Majkát együtt jelölték az idei Fonogram-díjátadón 3 dalukért is. Ha nyernek, közösen veszik át a díjat. TV + Sztárok--Dobó Kata kihasználja a jó időt: napozik a színésznő – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190317-dobo-kata-kihasznalja-a-jo-idot-napozik-a-szineszno.htmlDobó Kata is örül a hirtelen jött tavasznak, amit meg is osztott követőivel. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle is elhagyja a Kensington-palotáthttp://www.life.hu/sztarok/20190317-harry-herceg-es-meghan-markle-is-elhagyja-a-kensington-palotat.htmlCsütörtökön jelentették be hivatalosan, hogy Harry herceg és Meghan Markle elköltözik a Kensington-palotából, és pénzügyileg is teljesen függetlenedik Vilmostól és Katalintól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.