Pilát Gábor: A boldogságról

Forrás: Shutterstock -
boldogság Pilát Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bolond csak azzal tud foglalkozni, ami az ő bolondságához tartozik: a kalapácsembernek szögből van a világ, a boldog ember pedig mindenhol boldogságot lát maga körül. Igazából mindenkinek ez a célja, csak van, aki kényszeresen, esetleg rossz helyen keresi...

Még az az ember is a boldogságra törekszik, aki árt másoknak. Őt már csak az teszi „boldoggá”, ha mindennap szembesül a pokol fenyegető borzalmával. Belül persze kínlódik, mert túl büszke ahhoz, hogy igazán magába nézzen, hogy igazán érezzen, ugyanis akkor el kéne engednie az egóját, és rá kellene jönnie, hogy az ego befolyása nélkül élni nem lenne nélkülözés.

A boldog ember mindenhol boldogságot lát maga körül Forrás: Shutterstock

Ahhoz viszont úgy ragaszkodik, mint kövér ember a hasához. Sok idő, sok pénz és még több zabálás eredményét cipeli nap mint nap. Egy elvétett cél elvitathatatlanul elért sikere tartja fogva. A boldogság vágya ugyan magasztos dolog, de a boldogság iránti kényszeres vágy a boldogtalanság csírája lesz, rossz döntésekbe kényszerít bele és mindig fájdalmat teremt.

Pilát Gábor: Ne csak a távolból szeress!http://www.life.hu/intim/20190308-pilat-gabor-a-jelenletrol.htmlNem elég, ha csak lájkolsz, bökdösöl, és lehajtott fejjel, levegővétel nélkül nyomod a szívecskéket, nekem több kell. IntimOrigoKiiroo Pearl 2: szexjátékszert teszteltünkhttp://www.life.hu/intim/20190228-kiiroo-pearl-2-szexualis-segedeszkoz-teszt.htmlTesztelőpárosunk nemrégiben egy igazán férfias VR-terméket vizsgált meg közelebbről, ezúttal viszont a szett másik, hölgyeknek szánt tagját, a Pearl 2 G-pont-vibrátort bújtatták a takaró alá. IntimOrigoMindent a hüvelyszárazságrólhttp://www.life.hu/intim/20190306-minden-a-huvelyszarazsagrol.htmlA hüvelyszárazság bármely életkorban kialakulhat, és számos kiváltó oka lehet, ráadásul nemcsak a szexuális életet nehezíti meg, de sok esetben a hétköznapokat is megkeseríti. Ha azonban odafigyelünk, és felismerjük az egyes tüneteit, viszonylag könnyedén véget vethetünk ennek a problémának. IntimOrigoPilát Gábor: "Szánalmasan szorult helyzetben vagyunk"http://www.life.hu/intim/20190225-pilat-gabor-az-onamitasrol-hazugsagrol.htmlSokszor harcban állunk az ideákkal, az emberekkel, a világgal, de még gyakrabban kerülünk összetűzésbe saját magunkkal, ma lerombolva és feladva mindazt, amit tegnap hittel és szívvel megépítettünk. Nem csoda hát, hogy megrekedtünk. IntimOrigoPilát Gábor: Több figyelemre, több szeretetre van szükséged?http://www.life.hu/intim/20190219-pilat-gabor-a-kapcsolatok-melysegerol-a-figyelem-fontossagarol.htmlSajnálkozunk magunkban és panaszkodunk a barátoknak, hogy nem becsülnek meg minket. Talán válaszreakcióként mi is egyre kevesebb figyelmet és egyre kevesebb szeretetet adunk ahelyett, hogy ott beszélnénk róla, ahol a probléma felmerült: otthon. IntimOrigoPárválasztás női és férfiszemmelhttp://www.life.hu/intim/20190205-parvalasztas-noi-es-ferfi-szemmel-pilat-gabor-szerint.htmlEgy párkapcsolatban tükrök vagyunk egymásnak, azonban ha nemcsak tükörnek használod a társadat, amiben csupán magadat nézegeted, hanem figyelmet is adsz a „tükörnek”, akkor sokkal többet kapsz vissza tőle. Megkapod őt, és magadat is megismerheted a lelke tükrében. Persze mindez nem garancia a hosszan tartó boldog párkapcsolatra, mondjuk inkább alapfeltétel. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.