Pilát Gábor: Több figyelemre, több szeretetre van szükséged?

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor bölcsesség fontosság kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnálkozunk magunkban és panaszkodunk a barátoknak, hogy nem becsülnek meg minket. Talán válaszreakcióként mi is egyre kevesebb figyelmet és egyre kevesebb szeretetet adunk ahelyett, hogy ott beszélnénk róla, ahol a probléma felmerült: otthon.

„Néma gyereknek anyja se érti a szavát.” Ezt a mondást mindenki ismeri, és talán túl egyértelműnek találja ahhoz, hogy alkalmazza is. Mintha valaki a lélegzetvétel evidenciája miatt nem venne levegőt.

Több figyelemre, több szeretetre van szükséged? Hát mondd el neki.

Ha másodjára, harmadjára sem érti meg, vagy megérti, de lusta, hogy örömöt szerezzen neked, akkor nem érsz neki semmit. Pontosabban éppen annyit, amennyit kapsz tőle. Ez nem bonyolultabb, mint felismerni egy zsiráfot. Problémás gazdának problémás a kutyája, vagy az lesz. A párkapcsolat szempontjából pedig a téged nem tisztelő és nem szerető problémás ember nem egy álcázott lehetőség, hanem probléma.

Több figyelemre, több szeretetre van szükséged? Hát mondd el neki. Forrás: Shutterstock

Ahogy Weöres Sándor versében olvashatjuk, „Árok mellett üszkös a fa dereka...”, úgyhogy ha nem akarsz elkorhadni, vond be magad felületkezelővel – persze ezzel vállalva a tompulást, hiszen a festék eltömíti a pórusokat –, vagy gördülj arrébb.

Orális szexet imitál videójában Cardi B (18+)http://www.life.hu/intim/20190218-oralis-szexet-imital-videojaban-cardi-b.htmlCardi B orális szexet imitál friss videójában. Intim--Vágyjelző gombot dobnak piacra: íme az új meglepő szexjáték (18+)http://www.life.hu/intim/20190218-vagyjelzo-gombot-dobnak-piacra-ime-az-uj-meglepo-szexjatek-18.htmlNem tudni, hogy vajon jó irányba viszi-e a párkapcsolatokat az új szexjáték, a LoveSync, amit most készülnek piacra dobni. Az új eszköz segítségével gombnyomással jelezhetjük a partnerünknek, hogy készen állunk az akcióra. IntimOrigoFogadalom helyett a vőlegénye üzeneteit olvasta fel a menyasszony: kiderült, a férfi megcsaltahttp://www.life.hu/intim/20190218-fogadalom-helyette-volegenye-uzeneteit-olvasta-fel-a-menyasszony-kiderult-a-ferfi-megcsalta.htmlEgy menyasszony az oltár előtt olvasta fel azokat az üzeneteket, amelyekből kiderült, a vőlegénye megcsalta őt. A násznép teljesen megdöbbent. IntimOrigoFogadalom helyett a vőlegénye üzeneteit olvasta fel a menyasszony: kiderült, a férfi megcsaltahttp://www.life.hu/intim/20190218-fogadalom-helyette-volegenye-uzeneteit-olvasta-fel-a-menyasszony-kiderult-a-ferfi-megcsalta.htmlEgy menyasszony az oltár előtt olvasta fel azokat az üzeneteket, amelyekből kiderült, a vőlegénye megcsalta őt. A násznép teljesen megdöbbent. IntimOrigoIncelek: felnőttek, akikkel senki nem akar szexelni (18+)http://www.life.hu/intim/20190217-incelek-felnottek-akikkel-senki-nem-akar-szexelni.htmlInceleknek nevezik azokat a felnőtteket, akikkel senki nem akar szexelni. IntimOrigoVR férfi örömszerzőt teszteltünk - nem hittük el, hogy ilyen létezik!http://www.life.hu/intim/20190213-virtualis-valosag-ferfi-maszturbator-teszt.htmlTesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián számos férfi örömszerzőt kipróbált az elmúlt hónapokban, azonban a KIIROO újdonsága az ígéretek szerint minden területen túlmutat az eddig tesztelt megoldásokon. Lássuk, mi teljesül mindebből a valóságban! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.